Είναι η παρουσιάστρια του Music School, του νέου talent show του Mega για παιδιά. Το όνομά της όμως είχε «παίξει» σε πολλά σενάρια για εκπομπές και κανάλια.

Ο λόγος για την Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία έβαλε τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά στις προτάσεις που δέχτηκε. «Δεν μίλησα ποτέ με το Mega για το πρωινό. Δεν έγινε καμία συζήτηση.», δήλωσε στο TV Έθνος ενώ συνέχισε λέγοντας ότι θεωρεί δύσκολο το πρωινό: «Θεωρώ πολύ δύσκολο κομμάτι την παρουσίαση του πρωινού, με την έννοια ότι πρόκειται για ένα καθημερινό τρίωρο ζωντανό πρόγραμμα που απαιτεί εμπειρία για να το κάνεις σωστά. Όπως επίσης και ταλέντο. Δεν σου λέω κατηγορηματικά πως ποτέ δεν θα έκανα πρωινό αλλά σίγουρα πρέπει να «ψηθώ» λίγο. Παίζουν ρόλο και οι συνεργάτες και πολλά άλλα».

Όσον αφορά στις προτάσεις που δέχτηκε από τον ΑΝΤ1 αλλά και τις σχέσεις της σήμερα με το κανάλι του Αμαρουσίου, η ηθοποιός δήλωσε: «Είχαμε κάνει κάποιες ανεπίσημες συζητήσεις χωρίς συγκεκριμένο concept. Εννοείται πως διατηρούμε όμως καλές σχέσεις».

Δείτε επίσης:

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ποια η γνώμη της για τους τέσσερις δασκάλους του «Music School»;

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Που τη «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός;

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο δεύτερος γάμος και το τρίτο παιδί

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store