Η Ντόρα Μακρυγιάννη πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» και υποδύεται την Κάτια. Η ηθοποιός σήμερα ήταν καλεσμένη στο Πρω1νό και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ώστε να τη γνωρίσουμε καλύτερα.

Η Ντόρα μεγάλωσε στο Αίγιο, σπούδασε ασφαλιστικά οικονομικά, έχει μια μικρότερη αδελφή κατά 8 χρόνια, έφυγε στα 24 της για να δώσει εξετάσεις στο Εθνικό ενώ μέχρι τότε δούλευε ως ασφαλίστρια στο γραφείο του μπαμπά της. Στο Εθνικό πέρασε απευθείας και μόλις το τελείωσε της προτάθηκε να πρωταγωνιστήσει στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα».

Η ηθοποιός τώρα είναι πολύ χαρούμενη για την εξέλιξη της ζωής της, νιώθει ευλογημένη και δεν κάνει σχέδια για το μέλλον, αφήνει τη ζωή να την πάει. Η Ντόρα Μακρυγιάννη όμως μίλησε και για κάποιες δύσκολες στιγμές που έζησε σε νεαρή ηλικία.

Αρχικά σε συνέντευξή της στο TV Έθνος η Ντόρα Μακρυγιάννη εξομολογήθηκε  πως στα 17της είχε πέσει θύμα σωματικής και ψυχολογικής βίας από το σύντροφό της.

Η Φαίη Σκορδά με αφορμή τις δηλώσεις της ηθοποιού τη ρώτησε πως βίωσε αυτή τη δύσκολη κατάσταση και γιατί επέλεξε να το δημοσιοοιήσει: «Δεν θα μιλήσω επί προσωπικού για εμένα. Έτυχε να περάσω κάτι ακραίο που μπορεί να συμβεί σε πολλές γυναίκες. Μια ψυχολογική και σωματική βία. Μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ηλικία. Όλα έχουν μια εξήγηση. Εγώ ακόμα και για αυτό τον άνθρωπο δεν έχω κρατήσει κακία. Μπορεί να βοηθηθεί και ο άλλος και εγώ και οποιοσδήποτε που το περνάει. Ένας λόγος που το ανέφερα και τότε στη συνέντευξη, δεν ήταν για εμένα, αλλά ότι πρέπει αυτό το ταμπού να σταματήσει. Ο κόσμος που μπορεί να αντιληφθεί κάτι τέτοιο, ή οι γυναίκες που το περνάνε, πρέπει να μιλάνε, πρέπει να ζητάνε βοήθεια, πρέπει να μη το γυρνάνε ψυχολογικά μέσα τους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πέρασε αρκετό διάστημα να σταματήσω να παλεύω και με τον ίδιο μου τον εαυτό και να το γυρνάω σε εμένα, να το βγάλω όλο αυτό από πάνω μου και να δω ότι δεν ευθύνομαι εγώ για όλο αυτό. Θέλει σκληρή δουλειά και με τον ίδιο σου τον εαυτό και με τους ανθρώπους που θα έχεις δίπλα σου.

Μετά εννοείται πως το έμαθαν στην οικογένεια μου και με βοήθησαν. Αλλά ξεκινάει από εμάς. Να πιστέψεις στον ίδιο σου τον εαυτό, να το προσπεράσεις, να το αφήσεις πίσω. Όλα ξεκινάνε από εμάς. Ακόμα και σε έναν ειδικό να πας, ο ειδικός δεν θα σου φέρει ξαφνικά μια βοήθεια εξ ουρανού, από μέσα σου θα τη βγάλει. Εννοείται ότι πιστεύω πάρα πολύ και σε αυτή τη βοήθεια. Πολλοί άνθρωποι δεν είναι ικανοί εκείνη τη στιγμή να το βρουν.

Ήταν η πρώτη μου σχέση. Με επηρέασε για λίγο, αλλά δεν το άφησα πολύ. Εννοείται με επηρέασε πολύ. Ήμουν 17 χρονών, ήμουν παιδί. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν κρατάω κακία. Δεν θεωρώ ότι έγινε επίτηδες. Έχει τελειώσει. Έχει μείνει στο παρελθόν και σου λέω ακόμα και αυτό εμένα με έκανε πιο δυνατή», είπε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Δείτε το απόσπασμα