Η Ντίνα Νικολάου και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης έχουν αποκτήσει δυο γιους, τον Στέλιο,21 και τον Γιώργο, 22. Τα αγόρια γεννήθηκαν στο Παρίσι και σε ηλικία 8 και 9 ετών αντίστοιχα επέστρεψαν οικογενειακώς στην Ελλάδα όπου συνέχισαν την εκπαίδευσή τους σε γαλλόφωνο σχολείο.

Λόγω των σπουδών τους όμως και των δεσμών που έχουν με την πόλη του φωτός γύρισαν για σπουδές. Το People συνάντησε όλη την οικογένεια στο εστιατόριο Pont, στην Ελούντα, στην Κρήτη που η Ντίνα Νικολάου επιμελείται το μενού και την «ανακρίναμε».

Ο Στέλιος σπουδάζει νομική, οικονομικά και ψυχολογία στο Παρίσι. Παράλληλα έχει ξεκινήσει μια startup που θα είναι σε λειτουργία από τον Ιανουάριο. «Πρόκειται για μια εφαρμογή για αθλητές. Κατεβάζουν το app, γράφουν την ηλικία τους, τα κιλά τους, το ύψος τους, το στόχο τους και τη γυμναστική που κάνουν και μετά εμείς βγάζουμε ένα ολοκληρωμένο διατροφικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους και δύο φορές την εβδομάδα (σ.σ. με την αντίστοιχη χρέωση) τους πηγαίνουμε στο χώρο τους όλα τα φαγητά που πρέπει να καταναλώνουν καθημερινά. Η διατροφή που τους ετοιμάζουμε έχει τις πρωτεΐνες, τους υδατάνθρακες, τα λιπαρά και τις θερμίδες που χρειάζονται ώστε να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για να γίνει αυτό συνεργαστήκαμε με βιοχημικούς, γυμναστές, διατροφολόγους και τη μητέρα μας, ώστε ό,τι τρώνε να είναι υγιεινό αλλά και εύγευστο» λέει ο Στέλιος στο People.

«Συχνά μας ρωτούν αν σκεφτήκαμε να ασχοληθούμε με τη μαγειρική, όπως η μητέρα μας. Εκείνη δεν μας πέρασε το μικρόβιο της μαγειρικής, αλλά το πως ό,τι κάνουμε στη ζωή μας πρέπει να το αγαπάμε και δεν πρέπει ποτέ να εφησυχάζουμε».

Στέλιος και Γιώργος Γρηγοριάδης.

Ο Γιώργος σπουδάζει αρχιτεκτονική, επίσης, στο Παρίσι. Συγκατοικεί με το μικρότερο αδελφό του, με τον οποίο έχουν μια πολύ δεμένη σχέση. «Μέχρι να τελειώσουμε το σχολείο δεν υπήρξε μέρα που να μην είμαστε μαζί. Ο Στέλιος είναι κομμάτι της ζωής μου. Ακόμα κι αν τσακωθούμε, θα είναι για κάποιο χαζό λόγο και σε μισή ώρα θα το έχουμε ξεχάσει», αναφέρει.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του έχουν κάνει τρόπο ζωής τον αθλητισμό από μικρή ηλικία. «Στην εφηβεία ήμαστε στην Εθνική Ομάδα καράτε. Μάλιστα, το 2011 ο Στέλιος είχε βγει τρίτος στην Ευρώπη με την ελληνική ομάδα» σημειώνει ο Γιώργος, ενώ τονίζει πως με τη μητέρα τους είναι και οι δύο πολύ κοντά, ακόμα και σήμερα που ζουν μακριά της. «Εκτός του ότι είναι η κλασική Ελληνίδα μάνα, τύπου “ζακέτα να πάρεις”, και κάποιες φορές γίνεται υπερπροστατευτική και αυτό μας κουράζει, είναι υπέροχη και δεν έχει ελαττώματα» λέει γελώντας για τη μητέρα του.

Το εστιατόριο που επιμελείται η σεφ στην Ελούντα ονομάζεται Pont (στα ρωσικά σημαίνει «ευζωία») και είναι δημιούργημα της οικογένειας Κορνέφ. Στη φωτογραφία η Ντίνα ανάμεσα στους Αντρέι Κορνέφ, Όλια Κορνέφ, Ναρίνα Σμιρνόβα και Στας Κορνέφ.

Η Ντίνα Νικολάου δραστηριοποιείται και στο Παρίσι. Με τη μεγάλη της αδελφή Μαρία, έχουν το εστιατόριο Evi Evane Bistro στο Παρίσι, για το οποίο πέρσι κέρδισαν το βραβείο Καλύτερης Ξένης Κουζίνας. Στη Γαλλία επίσης η Ντίνα εξέδωσε και το δεύτερο βιβλίο της με τίτλο «Ελλάδα, Η Αυθεντική Κουζίνα της Ντίνας Νικολάου». Το βιβλίο είναι φωτογραφημένο στη Σύρο και στη Ζαγορά, με ελληνικές συνταγές βασισμένες φυσικά σε ελληνικά προϊόντα.