Πριν από δεκατέσσερα χρόνια η Ντίνα Νικολάου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή Πρωινός Καφές με την Ελεονώρα Μελέτη. Ακολούθησαν πολλές εκπομπές μαγειρικής και guest εμφανίσεις σε επιτυχημένα προγράμματα. Μεγαλώνοντας, ποια είναι η σχέση της με το χρόνο; «Εξαρτάται τη στιγμή. Υπάρχουν φορές που ευγνωμονώ τον Θεό για όλα όσα έχω και για τα χρόνια που περνούν και άλλες που κοιτάζομαι στον καθρέφτη και συνειδητοποιώ ότι ο χρόνος είναι αμείλικτος. Ευτυχώς η μικρή μου αδελφή είναι αισθητικός και με φροντίζει!» αναφέρει και παραδέχεται ότι δεν έχει θέμα με την ηλικία της. «Δεν την κρύβω, απλώς με τους αριθμούς δεν έχω καλή σχέση. Όμως αν ξέρεις μαθηματικά, τη βρίσκεις. Ο μεγάλος μου γιος είναι 22 χρόνων και τον έκανα όταν ήμουν 26 ετών… Βρες την και κράτα το νούμερο για σένα!», λέει γελώντας.

Δεδομένου πως είναι μια γυναίκα που έχει και τηλεοπτική παρουσία, υπάρχει κάτι επάνω της που με το πέρασμα του χρόνου την ενοχλεί; «Έχω κάνει προγούλι, κάτι που με ενοχλεί αισθητικά. Πριν πάω σε κάποιο γιατρό, βέβαια, πήγα σε ένα γυμναστή. Ισχυρίζεται πως αν αδυνατίσω και γυμναστώ, θα φύγει. Αποφάσισα λοιπόν πριν αφεθώ στα χέρια των ειδικών να γυμναστώ. Ελπίζω να έχει δίκιο και να μη χρειαστεί να κάνω κάτι άλλο» λέει.

Την ερχόμενη σεζόν η Ντίνα Νικολάου θα παρουσιάζει μια εβδομαδιαία εκπομπή μαγειρικής, κάθε Σαββατοκύριακο, στον Alpha. «Την πιστεύω πολύ αυτή την εκπομπή και ανυπομονώ να ξεκινήσει. Ο στόχος μου είναι να αγαπήσει η νοικοκυρά, νέα ή παλιά, την κουζίνα, χωρίς άγχος. Να καταλάβει τη σημαντικότητα του να τρώμε σωστά και υγιεινά. Θέλω να μάθω τους ανθρώπους να εκτιμούν την ώρα του φαγητού. Το φαγητό για μένα γεννά συναισθήματα και η γεύση έχει μνήμη».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.