Η τηλεοπτική Ντένη Μαρκορά παραχώρησε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Freddo και μίλησε μεταξύ άλλων για την οικονομική κρίση, την πίστη της στην αριστερά αλλά και για τους λόγους που αποφεύγει να παρακολουθήσει τις επαναλήψεις της μεγάλης επιτυχίας «Δύο Ξένοι». H Ντίνα Κώνστα έχει δεχτεί πολλές προτάσεις για την τηλεόραση, όμως αρνείται να συμμετάσχει. Τον ελεύθερο χρόνο της τον περνάει διαβάζοντας, ενώ όταν επιλέγει να παρακολουθήσει τηλεόραση δηλώνει: «Προσπαθώ να βρω κάτι καλό στην ελληνική τηλεόραση… Ας πούμε το ‘’Νησί’’».

Έκανε σπουδαίες δουλειές τόσο για το θέατρο όσο και για την τηλεόραση, ο ρόλος όμως της θρυλικής Ντένης Μαρκορά κατόρθωσε να καθιερωθεί στη μνήμη των νεότερων. Το σίριαλ παίζει ακόμα και παρά τις συνεχείς επαναλήψεις του, το τηλεοπτικό κοινό δεν έχει σταματήσει να το παρακολουθεί. Σε αντίθεση με τους φανς όμως, η ίδια αρνείται να το δει και δηλώνει: «Δεν μπορώ και δεν θέλω. Ίσως και ο θάνατος του Νίκου Σεργιανόπουλου με έκανε να μην μπορώ να δω το σίριαλ. Το αποφεύγω. Αλλά και τότε που παιζόταν για πρώτη φορά , δεν είχα δει επεισόδια που έπαιζα, γιατί είχα παράλληλα και θέατρο . Έτσι έχω … χάσει επεισόδια»

Για την ιστορία οι Δύο Ξένοι ξεκίνησαν το 1997 και ολοκληρώθηκαν το 1999 με τεράστια τηλεθέαση αλλά και με μεγάλη τηλεοπτική διαφημιστική «πίτα».