Η 25η ταινία James Bond ολοκληρώθηκε. Τα γυρίσματα του No Time To Die τελείωσαν και, όπως είθισται, ακολούθησε ένα πάρτυ, ή καλύτερα μια μάζωξη των συντελεστών λίγο μετά το φινάλε του τελευταίου γυρίσματος. Ο Ντάνιελ Κρεγκ ήταν αναμφίβολα το τιμώμενο πρόσωπο αφού ήταν η τελευταία του σκηνή με τον μανδύα του James Bond μετά από 13 χρόνια σε αυτόν το ρόλο.

Ο 51χρονος ηθοποιός είπε επιτέλους το πολυπόθητο αντίο σε έναν ρόλο που στο παρελθόν κακολόγησε αρκετά. Το σενάριο του No Time To Die όμως και η συνεργασία με τον Φουκουνάγκα των έπεισαν να κάνει ακόμα μια βόλτα.

Στο λεγόμενο wrap party που διοργάνωσε η παραγωγή, ο Ντάνιελ Κρεγκ έβγαλε τον αποχαιρετιστήριο λόγο κι ευχαρίστησε όλους γι΄αυτό το ταξίδι 13 ετών. Η χαρά του βέβαια δεν ήταν μόνο από το ότι έκλεισε αυτό το κεφάλαιο. Το αλκοόλ που έρεε λίγο παραπάνω μέσα του, τον έκανε περισσότερο δροσερό κι ευδιάθετο.

«Θέλω μόνο να πω ότι είμαι αρκετά πιωμένος, οπότε δεν θα μιλήσω πολύ. Θέλω να πω ότι αυτή ήταν μια από τις πιο καταπληκτικές εμπειρίες της ζωής μου. Όλοι σας έχετε κάνει τρομερή δουλειά. Δε θα μπορούσα να νιώσω μεγαλύτερη περηφάνια που δούλεψα με κάθε έναν από εσάς. Θέλω να σας ευχαριστήσω γι΄αυτό το απόγευμα. Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλο αυτό».

Το No Time To Die θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον ερχόμενο Απρίλιο.