Ο Νότης Σφακιανάκης έδωσε χθες το βράδυ μία συναυλία στα Τίρανα, η οποία και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Όχι μόνο δε σημειώθηκαν επεισόδια, αλλά ήταν και sold out.

Ο Νότης, αν και αναμφισβήτητα είναι καλλιτέχνης μεγάλου βεληνεκούς, έχει κάνει κατά καιρούς δηλώσεις που μας προβλημάτισαν. Οι πιο πρόσφατες αφορούσαν και την εκπροσώπηση της Κύπρου στη Eurovision από την Ελένη Φουρέιρα, στην οποία και έφερε ενστάσεις λόγω της καταγωγής της. Έτσι, υπήρξε μία έκπληξη όταν πληροφορηθήκαμε για τη σχετική του συναυλία στην πρωτεύουσα της γειτονικής χώρας. Ωστόσο, ο ίδιος μέσα και στο πρόγραμμά του, δήλωσε το σεβασμό του για τον αλβανικό λαό, τον οποίο και θεώρησε αρχαίο και με μεγάλη ιστορία.

Ο Νότης Σφακιανάκης, μιλώντας πριν από κάποιες μέρες σε αλβανικό μέσο ενημέρωσης σχετικά με αυτές τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στη γειτονική χώρα, δεν πτοήθηκε στιγμή. Αντέκρουσε τις δηλώσεις που του χρεώνουν περί «κατώτερης ράτσας» των γειτόνων, λέγοντας: «Δεν έχεις πει το παραμικρό και σου βάζουν στο στόμα λόγια που δεν τα έχει ακούσει ποτέ άνθρωπος». «Σας αγαπώ πολύ και σας περιμένω στο «Μέγαρο των Συνεδρίων»», ανέφερε ο Σφακιανάκης στο τέλος της συνέντευξής του.