Έχει το δικό του φανατικό κοινό το οποίο τον ακολουθεί σε όλες τις κινήσεις του. Ο Νότης Σφακιανάκης έχει επιλέξει να μην εμφανίζεται συχνά, όταν όμως το κάνει λέει πάντα τη γνώμη του.

Το ίδιο έκανε και σε πρόσφατη συνέντευξή του,όταν ρωτήθηκε για τα talent show, όπως το The Voice για παράδειγμα. Μπορούν να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό; Ο Νότης Σφακιανάκης δήλωσε στο tralala: «Τα shows αυτά κατευθύνουν τα παιδιά στο να γίνουμε ένα παγκόσμιο χωριό που θα μιλάμε όλοι την ίδια γλώσσα, που θα συμπεριφερόμαστε όλοι το ίδιο, που θα τρώμε τα ίδια φαγητά. Όλοι θα είμαστε πανομοιότυποι, αυτό είναι φασισμός».

Ο τραγουδιστής υποστήριξε επίσης ότι δεν μπορούσε ποτέ να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή ενός τέτοιου show: «Όχι. Μου είχε κάνει αυτή την πρόταση πριν από 11 χρόνια η Όλγα Παυλάτου με την Κατερίνα Μαραγκουδάκη. Τους είχα πει τότε ότι δεν ήταν δυνατό να μου κάνουν εμένα μία τέτοια πρόταση, τη στιγμή που ήξεραν πως δεν συμμετέχω σε αυτό το κόλπο. Έπρεπε να κάνουν πρόταση στους κατάλληλους ανθρώπους».

Δείτε επίσης:

Νότης Σφακιανάκης: «Άκουσα εμένα σε ένα τραγούδι άγνωστο. Δεν ήμουν εγώ, ήταν ο Παντελίδης. Θλιβερό»

Νότης Σφακιανάκης: Τι απαντά στην Εφορία για την δέσμευση χρημάτων;

Νότης Σφακιανάκης: Η εφορία δέσμευσε τον τραπεζικό του λογαριασμό

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store