Ο Γιώργος Μαυρίδης χρειάστηκε να ξαναμπεί στο νοσοκομείο, λίγες μόνο ημέρες μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη. Συγκεκριμένα, χρειάστηκε να κάνει χειρουργική επέμβαση σπονδυλοδεσίας, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με την επέμβαση να πηγαίνει καλά.

Ωστόσο λίγο μετά το εξιτήριο, η μετεγχειρητική του πορεία δεν ήταν αυτή που περίμενε και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί και πάλι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί, ο tattoo artist ενώ ανάρρωνε στο σπίτι του, άρχισε να νιώθει έντονες ενοχλήσεις. Στην αρχή έκανε υπομονή, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για φυσιολογικούς πόνους μετά το χειρουργείο, όταν όμως αυτοί έγιναν αφόρητοι αναγκάστηκε να επικοινωνήσει με τους θεράποντες γιατρούς του, οι οποίοι του συνέστησαν να επιστρέψει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε προσβληθεί από κάποιο ενδονοσοκομειακό μικρόβιο. Έτσι, χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκ νέου για να αντιμετωπιστεί το νέο πρόβλημα της υγείας που του παρουσιάστηκε.

Μέρα με την ημέρα τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα στην υγεία του και. Ο ίδιος μάλιστα παραμένει ενεργός στα social media αναρτώντας φωτογραφίες.

Ευχόμαστε να είναι όλα περαστικά!