Σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει πρόβλημα με την καρδιά της υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα η Νόνη Δούνια. Το χειρουργείο πήγε καλά και η Βουλευτής της ΝΔ επέστρεψε σπίτι της όπου αναρρώνει.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, «η Νόνη Δούνια είναι στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο από το Σάββατο και είναι πολύ καλά. Την περασμένη Τρίτη μπήκε σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο κι έκανε μια πολύ σοβαρή εγχείρηση καρδιάς. Η πάθησή της λέγεται πρόπτωση βαλβίδας και είναι σπάνια, διαγνώστηκε με αρρυθμίες λίγο μετά το Πάσχα, πριν την προεκλογική περίδο και της είπαν ότι πρέπει να κάνει επέμβαση γιατί υπήρχε φόβος για κολπική μαρμαρυγή.

Την Τρίτη μπήκε στο νοσοκομείο, έμεινε πέντε μέρες μέσα, πήγαν όλα πολύ καλά, είναι πλέον στο σπίτι. Ακολουθεί μια δύσκολη εβδομάδα μετά από την εγχείρηση καρδιάς και η ίδια ευελπιστεί ότι μετά από αυτή την εβδομάδα θα καταφέρει να κάνει τους πρώτους περιπάτους, που τις έχουν συστήσει και οι γιατροί. Η οικογένειά της είναι δίπλα της».

Νόνη Δούνια: Υποβλήθηκε σε σοβαρή επέμβαση καρδιάς