Στο χθεσινό επεισόδιο του reality επιβίωσης Nomads,  μεγάλοι νικητές ήταν οι Λεμούριοι με 7-6 στο αγώνισμα αρχηγών και κέρδισαν έτσι το πρώτο μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού.

Ποιο ήταν το έπαθλο τους; Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας πήγαν σε ένα υέροχο νησί, όπου πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές και φυσικά απόλαυσαν ένα χορταστικό γεύμα. Ο αρχηγός της ηττημένης ομάδας, Χρήστος Βασιλόπουλος, έπρεπε να αποφασίσει ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος μονομάχος της Κυριακής.

Ενώ όμως ήταν έτοιμος να ανακοινώσει την απόφασή του, η Αννίτα Ναθαναήλ τον διέκοψε και πήρε τον λόγο, δηλώνοντας: «Το δέσιμο της ομάδας μας είναι το πιο σημαντικό. Θα ήθελα εγώ να θέσω τον εαυτό μου σε υποψηφιότητα, να παρακαλέσω τον αρχηγό μας να με θέσει υποψήφια. Όπως δεν προσέφερα με την παρουσία μου σήμερα, πιστεύω ότι μπορώ να αγωνιστώ στην επόμενη μονομαχία και να φέρω κάποιο αποτέλεσμα, να μη χάσουμε κανέναν παίκτη».

Και συνέχισε: «Φυσικά τίποτα δεν μου εξασφαλίζει το ότι θα περάσω και θα κερδίσω, όμως δεν θα ήθελα να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία που θα μας στοιχίσει, θα μας δημιουργήσει άγχος. Απλά θέλω σαν μάνα, άλλωστε έτσι με λένε όλοι, μαμά… Η μαμά φροντίζει για τα παιδιά της και είναι αυτή που θα θυσιαστεί πρώτη. Κι εγώ θέλω να θυσιαστώ στην προκειμένη περίπτωση».

Έτσι, ο Χρήστος Βασιλόπουλος αποφάσισε τελικά να υλοποιήσει την επιθυμία της Αννίτας Ναθαναήλ, θέτοντάς την υποψήφια μονομάχο του σημερινού επεισοδίου.

Αντίπαλοί της θα είναι ο Δήμος Χαριστέας και η Τόνια Σολανάκη.