Σε ένα αρκετά απαιτητικό αγώνισμα βρέθηκαν οι παίκτες που έχουν απομείνει στο Nomads. Η ισορροπία έπαιξε τον κυρίαρχο ρόλο και παρόλα αυτά είδαμε αρκετές ανατροπές.

Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από το αγώνισμα τέθηκε η Βασιλική Μιλλούση, καθώς δεν μπορούσε να «βρει» καθόλου τους στόχους.

Σε ότι αφορά το νικητή, αυτή δεν ήταν άλλη από την Αποστολία Ζώη. Για μία ακόμη φορά, η τραγουδίστρια ξεχώρισε με την επίδοσή της και κέρδισε την ασυλία στον αμφίρροπο τελικό τον Γιώργο Μαυρίδη.

Δείτε το βίντεο με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να δίνει τα βραχιόλια στους υποψήφιους.

Στη συνέχεια είχαμε την ψηφοφορία των παικτών. Κατά τη διάρκειά της, έντονη εντύπωση προκάλεσε ο λόγος επιλογής των ψήφων.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Μαυρίδης επέλεξε την Αποστολία Ζώη, λέγοντας ότι θα την ψήφιζε αν δεν είχε ασυλία! Αντίστοιχα ο Γιώργος Κατσινόπουλος διάλεξε τον Λευτέρη, ο οποίος τον είχε καταψηφίσει την προηγούμενη εβδομάδα. Από τη μεριά του ο Κωνσταντίνος Οροκλός βρέθηκε σε αμηχανία, λέγοντας: «Θα ρίξω κι εγώ αετό και ας με κοροϊδεύει όλη η Ελλάδα».

Από τις ψήφους, δεύτερος υποψήφιος αποφασίστηκε να είναι ο Λευτέρης Παρασκευάς.

Μετά την ψηφοφορία ο Γιώργος ήταν κυριολεκτικά έξαλλος.

«Δεν μπόρεσαν να πουν την αλήθεια για ακόμη μία φορά. Δεν μπορούν. Θέλει σθένος και παντελόνια για να το πεις αυτό το πράγμα. Δεν σε γουστάρω και σε ψηφίζω. Ποιος; Αν ήταν δεν θα ήταν σε πρωινάδικα και σε πίστες, αλλού θα ήταν».