Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του People, ο Νίνο και η Αποστολία Ζώη βρέθηκαν αυτές τις μέρες σε στούντιο ηχογράφησης, προκειμένου να ολοκληρώσουν την ηχογράφηση ενός νέου τραγουδιού. «Πρόκειται για μια αισθαντική μπαλάντα-ντουέτο, η οποία θα προκαλέσει αίσθηση όταν βγει. Μάλιστα μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το video clip», επισημαίνει στο περιοδικό πηγή του ρεπορτάζ. Ο Νίνο ανήκει στο δυναμικό της Panik Records.

Για την ιστορία, οι δυο τραγουδιστές είχαν συνεργαστεί με επιτυχία τον χειμώνα του 2016 σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα. Ο Νίνο αυτό το διάστημα, πέρα από το τραγούδι-ντουέτο που ετοιμάζει με την Αποστολία, κάνει πρόβες με την Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, καθώς αρχές Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν οι εμφανίσεις τους στο νυχτερινό κέντρο Acro.

Ο Νίνο κάνει δυναμικό comeback τόσο στη δισκογραφία, όσο και στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Η δε Αποστολία Ζώη ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο El Convento del Arte, με τη μουσική παράσταση «Ό,τι αγαπώ», ενώ το τελευταίο της τραγούδι με τίτλο «Μου χεις καταστρέψει τη ζωή» που κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική εταιρία Heaven έχει πάνω από δυο εκατομμύρια views στο youtube.