Από τα πιο… ανατρεπτικά γενέθλια γιόρτασε ο Νίκος Βέρτης παρέα με εκλεκτή παρέα. Τη φετινή χρονιά, η εορταστική ημέρα του δεν τον βρήκε σε κάποια πίστα. Αντίθετα εγκατέλειψε τις παραλίες και επέλεξε να κάνει μία πιο… έντονη απόδραση.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, βρέθηκε στα ορεινά χωριά της Καβάλας με καλούς του φίλους αλλά και μία έκπληξη. Ο Βασίλης Καρράς ήταν εκεί και ο τραγουδιστής απαθανάτισε ένα στιγμιότυπο από την «ξενάγηση» που του έκανε.

Αναλυτικά σημείωσε στο Instagram του: «Αγαπητοί φίλοι, ανταποδίδω τις ευχές σας από τα όμορφα ορεινά χωριά της Καβάλας όπου πέρασα την ημέρα μου παρέα με καλούς φίλους και τον εκλεκτό Βασίλη Καρρα που σήμερα είχε τον ρόλο του ξεναγού μας! Σας ευχαριστώ πολύ!»

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Βέρτη στα social media.

Αγαπητοί φίλοι, ανταποδίδω τις ευχές σας από τα όμορφα ορεινά χωριά της Καβάλας όπου πέρασα την ημέρα μου παρέα με καλούς φίλους και τον εκλεκτό Βασίλη Καρρα που σήμερα είχε τον ρόλο του ξεναγού μας! Σας ευχαριστώ πολύ! · Dear friends, I reward your wishes from the beautiful mountain villages of Kavala where i spent my day hanging out with good friends and the exquisite Vassilis Karras who today played the role of our tour guide! Thank you very much! ? #Birthday #ThankYouAll #NikosVertis #Wishes #Kavala #Mountain #Friends

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Vertis (@nvertis) στις