Όταν την περασμένη Τετάρτη ο Νίκος Οικονομόπουλος ανακοίνωνε αιφνιδίως την απόφασή του να αποχωρήσει από το Κέντρο Αθηνών μετά από 3 χρόνια, προκάλεσε μεγάλο σούσουρο. Η αποχώρηση του φαινόταν να έχει έντονο παρασκήνιο και αυτό αποδείχτηκε λίγες ώρες αργότερα, όταν έγινε γνωστό πως υπήρξαν έντονες διαφωνίες με τον επιχειρηματία και προβληματισμός για τις μειωμένες κρατήσεις στο μαγαζί.

Η πλευρά του Νίκου Οικονομόπουλου άφηνε να διαρρεύσει πως ένιωθε ότι ο επιχειρηματίας δεν του έδινε πια την δέουσα προσοχή και αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, όλοι πρόταξαν τους ανθρώπους του Κέντρου Αθηνών που θα έμεναν από το πουθενά χωρίς μεροκάματο.

Οδηγηθήκαμε λοιπόν σε μια ανακοίνωση από πλευράς τους, όπου άφηναν αιχμές για τον τραγουδιστή.

«Εμείς οι εργαζόμενοι του Κέντρου Αθηνών, ευχαριστούμε με τη σειρά μας τον Νίκο Οικονομόπουλο για την τρίχρονη συνεργασία που από ότι φαίνεται δε σήμαινε τίποτα για αυτόν..! Όπως επίσης ευχαριστούμε την αιφνίδια απόφασή του να σταματήσει τη λειτουργία του μαγαζιού εν μέσω της σεζόν αφήνοντάς μας ξεκρέμαστους εμάς και τις οικογένειές μας.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα μαγαζί δεν πήγαινε καλά. Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα σαν τους κλέφτες κύριε Οικονομόπουλε! Ευχαριστούμε την επιχείρηση και όλους τους φίλους του Κέντρου Αθηνών για την αμέριστη συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη για εμάς συγκυρία».

Αυτή η ανακοίνωση έδινε λάθος εντυπώσεις για τον Οικονομόπουλο κι έτσι η ομάδα με την οποία συνεργάζεται όλα αυτά τα χρόνια των επιτυχιών, εξέδωσε τη δική της ανακοίνωση.

«Δουλεύουμε με τον Νίκο Οικονομόπουλο εδώ και 14 χρόνια και για εμάς είναι ο «Νίκος» γιατί μας έκανε με τη στάση του, την ευγένεια και τη γενναιοδωρία του όλα αυτά τα χρόνια να τον αισθανόμαστε δικό μας άνθρωπο.

Εκτός από άψογος καλλιτέχνης, έδωσε και σε εμάς τη χαρά να δουλεύουμε σε πάντα γεμάτα μαγαζιά και κάθε βράδυ να μοιραζόμαστε την επιτυχία του.

Πάντα σωστός, πάντα δοτικός και πάντα δίκαιος, χαρακτηριστικά εξίσου σημαντικά με το ταλέντο του, γι’ αυτό και σεβόμαστε την απόφασή του και λυπούμαστε για τα ψέματα που ειπώθηκαν, αλλά είμαστε δίπλα του, όπως ήταν και είναι και εκείνος δίπλα σε εμάς εδώ και χρόνια.

Είσαι δυνατός και οι δοκιμασίες είναι για τους δυνατούς.

Νίκο σε αγαπάμε! Η ομάδα σου».