Ο γάμος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια παραμένει το πρώτο θέμα στις τηλεοπτικές εκπομπές, επομένως δε θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστο και από τον Νίκο Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής αναφερόμενος στην είδηση έκανε αρχικά τα παράπονά του, όπως είχε κάνει η Σίσσυ Χρηστίδου μια μέρα πριν. Ο λόγος ήταν πως ούτε αυτός ήταν καλεσμένος στον γάμο αν και μένει δίπλα.

«Το Τζενάκι με τον Βασίλη παντρεύτηκαν. Εγώ δίπλα στην εκκλησία μένω, δε με καλέσανε… Να είναι καλά όμως, δεν πειράζει… Ακούγαμε τα μπαμ μπουμ, δεν πειράζει όμως, να είναι καλά» είπε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια σχολίασε την επιλογή του γαμπρού να πάει για τρέξιμο μια μέρα πριν το μυστήριο

«Δε θα σχολιάσω ότι ο γαμπρός ένα 24ωρο πριν έκανε βόλτες στον Εθνικό κήπο με ένα τζακ ράσελ..».

Βέβαια δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός πως λίγες ώρες πριν το μυστήριο, στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου προβλήθηκε ένα αφιέρωμα για τον γάμο της πρώην συζύγου του.

«Τον γάμο παίξανε και στο «Όλα λάθος». Η Σουηδία πιστεύω πια ότι είναι απαρχαιωμένη χώρα, είμαστε πολύ μπροστά. Μου φάνηκε ότι ήταν όλο λάθος, μια αμηχανία την αισθάνθηκα αλλά δε μου πέφτει λόγος».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τι άλλο είπε ο Νίκος Μουτσινάς για την εμφάνιση της νύφης αλλά και των καλεσμένων