Παρουσιαστής, ηθοποιός και σκηνοθέτης ο Νίκος Μουτσινάς. Σπούδασε υποκριτική στη σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου, Ίασμος, σκηνοθεσία τηλεόρασης στη Θεσσαλονίκη και έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού.
Το 2004 κατέβηκε στην Αθήνα για την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha, Κους κους. Ένα χρόνο μετά η εκπομπή μεταφέρθηκε στη μεσημεριανή ζώνη, με τίτλο, Κους κους το μεσημέρι και ο Νίκος Μουτσινάς ήταν στο πάνελ. Το χιούμορ, η ευστροφία και οι ατάκες του τον έκαναν άμεσα αγαπητό στο ευρύ κοινό. Στην εκπομπή έμεινε δύο χρόνια. Το 2006 παρουσίασε με τη Ναταλία Γερμανού, το τηλεπαιχνίδι Soundmix show, στο ίδιο κανάλι.
Το 2008 βρήκε τον παρουσιαστή στο Mega στην ψυχαγωγική εκπομπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Σίσσυ Χρηστίδου, Όμορφος Κόσμος. Την επόμενη χρονιά Νίκος Μουτσινάς και Κατερίνα Ζαρίφη ανέλαβαν πρωταγωνιστικούς ρόλους και παρουσίασαν για μικρό χρονικό διάστημα τον Πρωινό Καφέ, στον ΑΝΤ1. Εγχείρημα που απέβη μοιραίο αφού η συνεργασία τους με το κανάλι διεκόπη εν μια νυκτί λόγω των χαμηλών νούμερων τηλεθέασης.
Το 2009 παίρνει ξανά μεταγραφή στον Alpha και μέχρι σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή Δέστε τους!. Παράλληλα εμφανίζεται για ένα χρόνο και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Καφές με την Ελένη, στο ίδιο κανάλι.
Στο ενεργητικό του ως ηθοποιός έχει stand up comedy παραστάσεις, guests σε σήριαλ αλλά πολλές επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί αλλά και σκηνοθετεί.

Fun Facts

  1. Έχει λατρεία με το σκύλο του, τον Ady, τον οποίο βρήκε στο δρόμο σε διακοπές και τον κράτησε κοντά του
  2. Αγαπάει το κέντρο γι’ αυτό και μένει στο Κολωνάκι
  3. Έχει απωθημένο με τα μαλλιά, τα οποία του έπεσαν νωρίς και κάθε φορά που μπορεί στις παραστάσεις του χρησιμοποιεί περούκες
  4. Οι φίλοι του αποτελούν προίκα για εκείνον γι’ αυτό και τους προσέχει πολύ
  5. Μεγάλωσε με τον παππού και τη γιαγιά του στους οποίους και είχε παθολογική αδυναμία

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ONOMA
Νίκος Μουτσινάς
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
06-09-1977
ΖΩΔΙΟ
Παρθένος
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
Θεσσαλονίκη