Ο Νίκος Μουτσινάς σήμερα στον αέρα του «Για την παρέα» έκανε μία εντελώς διαφορετική πρόκληση. Μετά τα πολλά «Προκαλώ» που έχει πει κατά καιρούς on air σήμερα είχε κάτι ξεχωριστό για τους τηλεθεατές και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα διέκοψε τη σειρά των αποσπασμάτων για τη χρυσή τηλεόραση και ξεκίνησε την φράση που έχει καθιερώσει στην εκπομπή. Ωστόσο είχε να δώσει ένα ιδιαίτερα διαφορετικό «προκαλώ».

«Κάποια στιγμή θέλω να προκαλέσω πολύ σοβαρά… Θα καταχραστώ το χρόνο σας. Θα ήθελα να πω κάτι με αφορμή ένα γράμμα που έστειλε μια κοπέλα στο θέατρο η οποία είναι ΑΜΕΑ. Μου είπε ότι ήθελε να έρθει και στην εκπομπή, αλλά κι εδώ δεν είναι εύκολο με σκαλιά κτλ αλλά πολύ περισσότερο στο θέατρο, ειδικά τώρα στο Βρετάνια που είμαστε έχει πολλές σκάλες να ανέβεις», είπε αρχικά.

 «Θα ήθελα να κάποιο τρόπο να…. ΠΡΟΚΑΛΩ! Λίγο να συγκεντρωθούμε και να είναι υποχρεωτικό σε όλα τα θέατρα να υπάρχει ράμπα! Ζητώ συγγνώμη, απλά ρε παιδί μου είναι πολύ εκνευριστικό γιατί ξαφνικά ακυρώνεις ανθρώπους που έχουν κινητικά θέματα, ηλικιωμένους, ότι… δεν είναι το θέατρο για εσάς. Ό,τι προλάβατε στα νιάτα σας ή αν ήσασταν μια χαρά. Θα ήθελα πάρα πολύ με κάποιο τρόπο, αυτό το αστείο σχεδόν προκαλώ, κάτι να γίνει. Δηλαδή λίγο να συγκεντρωθούμε και κάτι να γίνει!», κατέληξε.