Ο Νίκος Μουτσινάς διανύει την καλύτερη φάση της ζωής του. Λίγο μετά τα 40 ο παρουσιαστής πιο ώριμος από ποτέ βλέπει την επαγγελματική του καριέρα να απογειώνεται τόσο με την εκπομπή «Για την παρέα» όσο και με τη θεατρική παράσταση «Βερβερίτσα». Στην προσωπική του ζωή είναι ήρεμος, αγαπά τον εαυτό μου πιο πολύ από ποτέ και επενδύει σε αυτόν. «Φέτος είμαι εγώ καλά γι’ αυτό και όλα πάνε καλά», λέει στην Ελεονώρα Μελέτη.

Ο παρουσιαστής το βράδυ της Τετάρτης ήταν  καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή του, τους φόβους του, τα λάθη του αλλά και την ανάγκη του να αποκτήσει ένα παιδί.

Από το καλοκαίρι ο Νίκος ξεκίνησε διατροφή με θεαματικά αποτελέσματα. «Έχασα 20 κιλά. (…) Ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα το 101», είπε.

Η σχέση του με τη μητέρα του, την κα Φρόσω που έχει φύγει από τη ζωή ήταν πολύ έντονη και όπως εξομολογήθηκε ο Νίκος έπρεπε να κοπεί ο ομφάλιος λώρος, έστω και σε αυτή την ηλικία. «Η σχέση μας ήταν καλή αλλά ήταν στην υπερβολή. Ήταν μαμάκιας λες και ήμουν εγώ η μαμά. Η μαμά μου ήταν πάντα υπερπροστατευτική. Όταν πέθανε “κρατήθηκα” από τη γιατρό μου. Ο μεγαλύτερός μου φόβος ήταν να μη χάσω τη μητέρα μου. Η σχέση μου με τον πατέρα μου είναι καλή όσο εγώ τη συντηρώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς.

Η ανάγκη του για να κάνει ένα παιδί είναι μεγάλη, όχι όμως σε απόλυτο βαθμό όπως ήταν πριν κάποια χρόνια. «Παιδί θέλω πολύ. Την οικογένεια όπως την έχουμε όλοι στο μυαλό μας δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να κάνω αλλά θέλω πάρα πολύ ένα παιδί», εξομολογήθηκε.

Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά στο βίντεο που ακολουθεί από το Πρω1νό