Ο Νίκος Μουτσινάς έχει καταφέρει φέτος να κάνει την παρουσία του στην ελληνική τηλεόραση κάτι παραπάνω από αισθητή. Μέσα από την πολύ επιτυχημένη καθημερινή του εκπομπή, «Για την Παρέα», μεταφέρει καθημερινά το κέφι στα σπίτια μας

Ο παρουσιαστής-ηθοποιός, μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να διαχειριστεί τις σημαντικές απώλειες της ζωής του. Αναφέρθηκε ακόμη στο restart που έκανε και τον οδήγησε στην σημερινή επιτυχία.

«Δεν διαχειρίζεσαι την απώλεια. Συμβαίνει αυτό που δεν αρέσει σε κανέναν, αυτό που μας λένε από την πρώτη μέρα, ότι ο χρόνος θα δείξει. Η Γη κινείται πέρα από το προσωπικό μας πρόβλημα. Δεν ενδιαφέρεται καθόλου ο χρόνος γι’ αυτό που συμβαίνει στη μονάδα. Θα προχωρήσει. Θα πας κι εσύ μαζί του. Πόσο θα κλάψεις, πόσο θα στεναχωρηθείς, πόσο θα πονέσεις για κάτι το οποίο εκείνη τη στιγμή είναι ανύπαρκτο; Ο χρόνος σού λέει ηρέμησε και προχώρα. Έκανα restart και προσπάθησα αυτά που μου συμβαίνουν να τα κάνω καινούριες εικόνες, χωρίς τα πρόσωπα που λείπουν. Για να μπορέσουν να πάρουν σημασία και να μην είναι τίποτα. Όταν συνέβη ο θάνατος, ήταν όλα γκρι και αδιάφορα. Δεν με ενδιέφερε τίποτα, τσιμεντωθείτε όλοι. Έπρεπε να βγει το πρόσωπο από κει, για να ξαναπείς ότι έχει σημασία που κάνω εκπομπή και δεν πειράζει που δεν θα μου πει η μαμά μου μπράβο, μπορεί να μου πει κάποιος άλλος μπράβο. Έχει μαλακώσει πάρα πολύ αυτό. Πρέπει να προχωρήσεις όπως σου συμβαίνει. Δεν μπορείς να πας με τον άλλον που έφυγε. Πρέπει να μείνεις εδώ. Μείνε λοιπόν» ανέφερε χαρακτηριστικά.