Στο «Για την Παρέα» προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο οποίο μιλούσε ο Βας Βας ο Παρασκευάς και ενώ το τραγούδι ακουγόταν δυνατά και ο Νίκος Μουτσινάς χόρευε ακούστηκε η φωνή της Αννίτας Πάνια να λέει: «Βάλε δυνατά το κομμάτι βρε αγόρι μου».

«Δεν ξέρω πώς μπορείς με όλα αυτά που ακούς επειδή εγώ παίζω τα αποσπάσματα, δεν ξέρω πόσα αποθηκευμένα εγκεφαλικά κύτταρα έχεις, εμένα μου καίγονται σωρηδόν τα κύτταρα.» είπε ο παρουσιαστής και τότε η Αννίτα Πάνια απάντησε: «Εμένα τα δικά μου αναζωπυρώνονται. Είναι αυτό το πρόβλημα με εμένα»

«Είμαι δηλωμένος fan σου χρόνια, σ’αγαπώ πάρα πάρα πάρα πολύ.» είπε ο Μουτσινάς λίγο πριν το τηλεφώνημα λήξει και πει στη συνέχεια συγκινημένος:

«Ρε παιδιά δεν υπάρχει. Να σας πω και κάτι τώρα, χωρίς πλάκα. Είναι πολύ σημαντικό και ωραίο που υπάρχουν άνθρωποι σε αυτό τον χώρο, που σου λέει θα βγω να του κάνω την πλάκα στο τηλέφωνο, έτσι, χωρίς να έχουν να κερδίσουν κάτι. Τους υπέρ ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου, είναι εξαιρετικό. Και μιλάμε τώρα για μία προσωπικότητα. Πολλά φιλιά τα λέμε. Θα μπορούσα να κλάψω. Απλά η εκπομπή είναι χαρούμενη. Θα κλάψω στο πρώτο break.»