Ο Νίκος Μουτσινάς όπως είναι γνωστό την προηγούμενη Πέμπτη σταμάτησε στη μέση την παράσταση «Βερβερίτσα» εξαιτίας του προβλήματος που έπαθε στη μέση του. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής και ηθοποιός έπαθε λουμπάγκο.

Ο Νίκος την Παρασκευή δε βρέθηκε στην εκπομπή «Για την Παρέα» ενώ ακυρώθηκαν και οι προγραμματισμένες του παραστάσεις. Τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου ο παρουσιαστής επέστρεψε στο πόστο του και προσπάθησε να βγάλει εις πέρας την εκπομπή.

Σήμερα με επίσημη ανακοίνωση η εταιρία παραγωγής ενημέρωσε πως ο Νίκος Μουτσινάς δε θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της παράστασης «Βερβερίτσα» ούτε αυτή την εβδομάδα.

«Σας ενημερώνουμε ότι οι παραστάσεις της εβδομάδας ακυρώνονται.
Ο κύριος Μουτσινάς, αν και κατάφερε να επιστρέψει στην τηλεοπτική του εκπομπή τη Δευτέρα, δεν είναι ακόμα σε θέση να ανταπεξέλθει στις σωματικές απαιτήσεις του έργου,
λόγω του προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί.
Ο κύριος Μουτσινάς και όλοι οι συντελεστές της παράστασης
ευχαριστούν πολύ το κοινό για την αγάπη και την κατανόησή του.
Η Βερβερίτσα θα είναι και πάλι σύντομα κοντά σας!», γράφει η ανακοίνωση.

Να τονίσουμε πως η «Βερβερίτσα» είναι μια πολύ απαιτητική κινησιολογικά παράσταση. Ο Νίκος καλείται να σηκώνει την συμπρωταγωνίστριά του, Μαρία Σολωμού και να χορεύει κατά τη διάρκεια της παράστασης. Γεγονός που θα επιδείνωνε πολύ την κατάστασή του. Ο γιατρός που τον κουράρει θεώρησε απαραίτητο να ξεκουραστεί ο παρουσιαστής – ηθοποιός ώστε να μπορέσει να επανέλθει πλήρως στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις την επόμενη εβδομάδα.

Ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται κανονικά στην εκπομπή «Για την παρέα», στο Open.