Ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος τα τελευταία χρόνια σημειώνει μεγάλη επιτυχία με την εκπομπή Celebrity Travel, κάθε φορά που δίνει μια συνέντευξη δημιουργεί είδηση, μας αιφνιδιάζει με τις αποκαλύψεις του και μας αφοπλίζει με την ειλικρίνειά του.

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης στο People ανέφερε πως έμενε στην ίδια πολυκατοικία με τον Γιάννη Φλωρινιώτη για τον οποίο τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση και αγάπη. «Μέναμε σε ένα φανταστικό σπίτι στον Πειραιά. Στον τρίτο όροφο ήμασταν εμείς και στο δεύτερο η οικογένεια του τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη. Μεγάλωσα με την Αννούλα και τον Νικολάκη Φλωρινιώτη, τα παιδιά του Γιάννη», είχε δηλώσει.

Ο Mr Traveller σήμερα, υποδέχτηκε την κάμερα του Happy Day στο σπίτι του και μίλησε στην Μαρία Αντωνά για τον πάλαι ποτέ γείτονά του κάνοντας ακόμα μια αποκάλυψη.Ο αδελφός του Νίκου Κοκλώνη βρίσκεται σε σχέση με την πρώην γυναίκα της… «μεγάλης φίρμας»! «Ο Γιάννης ήταν μεγάλος σταρ. Ήμουν στην πολυκατοικία  παιδάκι, 8-9 χρονών, καθόμουν να διαβάσω- με το ζόρι- και άκουγα από κάτω «Πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα…», είχα μάθει όλο το ρεπερτόριο του μαγαζιού. Στην καθημερινότητά του ντυνόταν όπως τον ξέρουμε όλοι… Η γυναίκα του, η Μάχη εδώ και 10 χρόνια είναι με τον αδερφό μου ζευγάρι. Αυτά γίνανε μέσα συην πολυκατοικία και ένιωθα πολύ άσχημα γιατί ήμουν πολύ φίλος με την Άννα και τον Νίκο. Μάλλον έγινε όσο ήταν ακόμη με τον Γιάννη, δεν ξέρω. Πήγα στον Γιάννη και του είπα ότι μπορεί να μην ξαναμιλήσω με τον αδερφό μου γιατί με είχε από πιτσιρίκι και μου λέει «Δε πειράζει»» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε και για τη σχέση του με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου η οποία περνάει κρίση.

«Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου με έχει διαγράψει από το instagram. Μου κρατάει μούτρα για τη Νατάσα Καλογρίδη. Δεν με νοιάζει όμως, θα της περάσει, την αγαπάω εγώ. Η Νατάσα νομίζω ότι είναι με το μέρος μου. Θα έπρεπε. Αν και τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου την αγαπάω πάρα πολύ, θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ ευαίσθητο άτομο και καλό παιδί, απλά τώρα την είδε κάπως μαζί μου. Θα της περάσει. Εκείνη δεν το αποδέχτηκε; Δεν βγήκε στην Σκορδά και είπε μπράβο στη Νατάσα που τον μπαμπά μου το κάνει καλά. Είναι έξι μήνες που δεν μιλάμε. Της έστειλα ένα μήνυμα και της είπα: «Κοίτα να δεις Μαρία Ελένη μου, εγώ σε αγαπάω, σε ξέρω από πριν. Αν νομίζεις ότι έκανα κάτι λάθος, πες το μου να ξέρω πως θα το διαχειριστώ. Επειδή είσαι και κόρη της Ζωής που με αγαπούσε και την αγαπούσα, δεν θέλω ποτέ σε καμία περίπτωση να νιώθεις άσχημα για κάτι που μπορεί να έκανα. Ίσα ίσα, εγώ θέλω να είμαι δίπλα. Δεν μου απάντησε ποτέ», εξήγησε ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε το βίντεο