Στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε σήμερα ο Νίκος Κοκλώνης και οι παρουσιαστές τον… ανέκριναν δεόντως! Ανάμεσα σε άλλα ο Mr. Travel ρωτήθηκε για το αγαπημένο ζευγάρι των media, Αλέξανδρο Λυκουρέζο και Νατάσα Καλογρίδη.

Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσά τους; Πρόκειται να παντρευτούν;

Ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε ξεκάθαρα: «Σίγουρα αν θα γίνει, θα είμαι ο κουμπάρος… Θέλω να πω από τη δική μου πλευρά ότι μόνο το ζευγάρι ξέρει. Αν είναι να γίνει γάμος, θα αποφασίσει η Νατάσα με τον Αλέξανδρο».

Στη συνέχεια εξήγησε για όσα γράφονται: «Η Νατάσα δεν είναι μία ηθοποιός που είδε τον Αλέξανδρο και είπε εδώ είμαι… θεωρώ ότι έχει γίνει μία παρεξήγηση, ότι η Νατάσα θα ήθελε να παντρευτεί τον Αλέξανδρο και τον πιέζει. Αν ήθελε να παντρευτεί θα παντρευόταν. Αυτή τη στιγμή είναι και οι δύο πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Επειδή έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα η σχέση τους, ίσως κάποια πράγματα να θέλουν να τα κρατούν για τον εαυτό τους».

Εν συνεχεία τόνισε ξανά πως οι μόνοι που γνωρίζουν τι θα συμβεί, είναι οι ίδιοι. «Εγώ θέλω να κλείσω με το ότι είναι να γίνει, το ξέρουν οι δύο τους. Δεν θα γίνει σήμερα αύριο, μεθαύριο, θα γίνει επειδή το θέλουν οι δύο τους».

Εν συνεχεία η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε αν έχει γίνει πρόταση γάμου! «Αυτό θα μας το απαντήσει η Νατάσα. Εγώ πού να το ξέρω; Δεν ξέρω! Δεν νομίζω..», σημείωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε το βίντεο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.