Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων μίλησε και για τo καινούργιo show – υπερπαραγωγή που ετοιμάζει στο Open.

Με αφορμή αυτό η Κατερίνα Καινούργιου έκανε και μια αποκάλυψη για τα όσα θα δούμε στο συγκεκριμένο show.

«Μαθαίνω πριν μας πεις, ότι θα έχεις καλεσμένους παγκοσμίου φήμης. Το όνομα που μου έχεις πει που θα είναι στην πρώτη εκπομπή, λέω «Κάνεις πλάκα, αποκλείεται». Δυο μεγάλα, τεράστια ονόματα θα είναι μερικοί από τους πρώτους σου καλεσμένους. Μπορούμε να πούμε το πρώτο ποιο θα είναι;» είπε η παρουσιάστρια δίνοντας τον λόγο στον Νίκο Κοκλώνη.

«Έχω Φουρέιρα, Βαγγέλη Κακουριώτη και έχω και Pamela Anderson. Θα έρθει μόνο για μας. Είναι φίλη μου, την ξέρω από την Αμερική, από τα παλιά…. Δεν θα είναι όπως την έχουμε συνηθίσει, Θα είναι και όπως την ξέρουμε αλλά θα είναι και αλλιώς θα την δούμε να κάνει πράγματα για πρώτη φορά» ανέφερε ο Mr Traveller κάνοντας την έκπληξη.

Το show υπερπαραγωγή έχει τίτλο «It’s show time» και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στο Open. Η προγραμματισμένη πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 2 Μαρτίου.