Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι δημοσιογράφος και «υπηρετεί» την ενημέρωση. Σπούδασε Νομική στο πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει εργαστεί σε έντυπα, τηλεοπτικούς σταθμούς και ραδιόφωνο.
Η τηλεοπτική του καριέρα ξεκίνησε λίγο ανορθόδοξα σε σχέση με την πορεία που ακολούθησε. Αρχικά έκανε δοκιμαστικό για να παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και τον «έκοψαν» ενώ τη θέση πήρε μετά την παραίτηση της Έλλης Στάη.

Δελτία ειδήσεων παρουσίαζε και στους τηλεοπτικούς σταθμούς Tempo TV και Alter Channel καθώς και διατέλεσε διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης. Το 2005 βρέθηκε στον Alpha με την εκπομπή «Αποδείξεις». Το 2006 παρουσίασε για λίγες εβδομάδες μαζί με την Έλλη Στάη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον ΑΝΤ1 ενώ μετά την παραίτηση της σιδηράς κυρίας της δημοσιογραφίας παρέμεινε μόνος του στην παρουσίαση μέχρι το 2009. Παράλληλα εκτελούσε και χρέη διευθυντή ειδήσεων. Στο ίδιο κανάλι μετέφερε και την εκπομπή Αποδείξεις.

Στη συνέχεια ασχολήθηκε με το διαδίκτυο κάνοντας μια μικρή αποχή από τα τηλεοπτικά πλατό. Από το Μάρτιο του 2012 όπου επέστρεψε στα τηλεοπτικά πλατό μέχρι σήμερα παρουσιάζει την ενημερωτική εκπομπή ΣΚΑΪ στις 8 στον ΣΚΑΪ ενώ συνεχίζει να δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο.
Το 1996 ο Νίκος Ευαγγελάτος παντρεύτηκε την αθλητικογράφο Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και έκαναν ένα γιο, το Λάμπη! Τρία χρόνια αργότερα το ζευγάρι χώρισε! Ο παρουσιαστής το 2003 ανέβηκε για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας με την παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου και απέκτησαν δύο παιδιά, το Νικόλα το 1999 και τη Λυδία το 2004.

Fun Facts

  1. Το 2003 και το 2007 τιμωρήθηκε από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με προσωρινή διαγραφή
  2. Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου έχουν εξοχική κατοικία στη Χαλκίδα το οποίο επισκέπτονται με κάθε ευκαιρία
  3. Το ποδήλατο αποτελεί αγαπημένη του συνήθεια
  4. Το ραδιόφωνο για τον παρουσιαστή είναι αγάπη
  5. Αγαπάει τη θάλασσα και κάνει ταξίδια με το σκάφος του

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ONOMA
Νίκος Ευαγγελάτος
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
03-04-1967
ΖΩΔΙΟ
Κριός
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
Αθήνα