Ο Νικόλας Αγόρου είναι ένας από τους παίκτες του φετινού Survivor που συζητούνται πολύ, όχι μόνο για το μυώδες σώμα του και τα τατουάζ του, αλλά και για την συμπεριφορά του, ενώ ήδη του έχουν κολλήσει το παρατσούκλι «φραουλίτσας» λόγω του ανάλογου τατουάζ που έχει στον λαιμό του.

Ο 26χρονος, που έχει σπουδάσει στο τμήμα Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και εργάζεται ως μετρ σε νυχτερινό κέντρο, έχει στο παρελθόν φωτογραφηθεί για γνωστή εταιρεία εσωρούχων, στο πλευρό της Κατερίνας Στικούδη, αλλά και πρωταγωνιστήσει σε video clip της Demy.

Αυτή τη φορά έρχεται στο προσκήνιο ένα άλλο κομμάτι από το παρελθόν του στον χώρο του μόντελινγκ και, συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστικός ρόλος που είχε στην αφίσα για το παγκοσμίου φήμης gay φεστιβάλ που γίνεται στην Μύκονο, κάθε χρόνο, από το 2012, το XLSIOR.

Εν έτει 2014, ο Νικόλας, λιγότερο μυώδης και χωρίς την χαρακτηριστική του φραουλίτσα, ήταν το αγόρι που πόζαρε στα διαφημιστικά του φεστιβάλ που είχε λάβει χώρα από τις 20 έως και τις 24 Αυγούστου.