Σπούδασε δημοσιογραφία αλλά την κέρδισε το τραγούδι. Η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε μαθήματα αρμονίας και κιθάρας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε μεγάλες πίστες της Θεσσαλονίκης. Εξ αρχής ξεχώρισε για τη φωνή της και πλέον θεωρείτε μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές τραγουδίστριες.
Το 1996 ήρθε στην Αθήνα και εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία σε νυχτερινά κέντρα. Το όνομά της άρχισε να ακούγεται εντόνως όταν την ίδια χρονιά εμφανίστηκε στο κέντρο «Θαλασσιές Χάντρες» με τους πρωτοεμφανιζόμενους επίσης Αντώνη Ρέμο, Λάμπη Λιβεριάτο και Παντελή Καναράκη.
Το 1997 κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο, Νατάσα Θεοδωρίδου, ο οποίος έγινε πολύ σύντομα πλατινένιος. Κάτι το οποίο ίσχυσε και για τους επόμενους δυο δίσκους της, γεγονός που προκάλεσε εντύπωση και «ανέβασε» πολύ τις μετοχές της.
Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες ενώ θεωρεί μεγάλη της τιμή τη συνεργασία της με τη Μαρινέλα η οποία αποτελεί και το καλλιτεχνικό της είδωλο. Μεγάλες επιτυχίες της έχει χαρίσει μεταξύ άλλων ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους με τον οποίο έχουν μόνιμη συνεργασία.
Μεγάλος σταθμός στην καριέρα της αλλά και στην επιτυχία της είναι η συνεργασία της με το μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους
Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει δύο φόρες. Έχει δύο κόρες, τη Χριστιάνα από τον πρώτο της γάμο και την Ανδριάννα από το δεύτερο γάμο της με τον πλαστικό χειρουργό, Ανδρέα Φουστάνο.

Fun Facts

  1. Κολλητή φίλη και κουμπάρα με την Ελένη Μενεγάκη! Όπως έχει δηλώσει η τραγουδίστρια, η Ελένη για εκείνη είναι οικογένεια
  2. Έχει πάρα πολύ χιούμορ και κάνει τους γύρω της να περνούν όμορφα και να ξεχνούν τα προβλήματά τους. Η καλύτερη σύμβουλος σε ερωτικά προβλήματα, αναφέρουν οι φίλοι της
  3. «Ο γάμος είναι μεγάλη δέσμευση και η φιλία επένδυση», δήλωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου σε συνέντευξή της στο Down Town
  4. Αγαπάει τα τατουάζ, έχει χαράξει πολλά στο κορμί της ενώ το πιο σημαντικό είναι στην πλάτη της! «Ν», «Χ», «Α», πρόκειται για τα αρχικά γράμματα των ονομάτων των παιδιών της και το δικό της
  5. Έχει πολύ καλή λαϊκή φωνή αλλά όχι αντίληψη στα τραγούδια όπως αποκαλύπτουν οι συνεργάτες της! «Δεν μπορεί να καταλάβει πότε ένα τραγούδι θα γίνει επιτυχία», δήλωσε ο Γιώργος Θεοφάνους στην εκπομπή «Ελένη»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ONOMA
Νατάσα Θεοδωρίδου
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
24-10-1970
ΖΩΔΙΟ
Σκορπιός
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
Θεσσαλονίκη