Η Νατάσα Καλογρίδη έκανε… ποδαρικό στο Splash, τη νέα καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή του Epsilon που έκανε σήμερα πρεμιέρα. Η ομάδα την υποδέχτηκε και η ηθοποιός έκλεψε την παράσταση με το κέφι και την καλή της διάθεση.

Όσο περνούσε η κουβέντα τους, το κλίμα γινόταν όλο και πιο ευχάριστα και αποκαλυπτικό. Η Νατάσα λοιπόν συναντώντας τη Μαντώ Γαστεράτου στο πλατό, είχε να πει αρκετές ιστορίες και για το Nomads, όπου συνυπήρξαν σε διαφορετικές ομάδες .

Η παρουσιάστρια λοιπόν, αφηγήθηκε την απολαυστική ιστορία για τη μπλούζα που φορούσε σήμερα η καλεσμένη της.

«Ακούστε μια πολύ ωραία ιστορία. Είμαστε όλοι στις Φιλιππίνες οι διαγωνιζόμενοι και έχουμε πάει με την ομάδα και περιμένουμε να φάμε. Είχαμε κερδίσει αρχηγία. Είναι ένας τύπος και έχει συνεργείο απέναντι και φοράει αυτή τη μπλούζα. Κάνει η Νατάσα μια έτσι και πετάγεται και λέει «α τη θέλω αυτή τη μπλούζα!». Της λέμε «χριστιανή μου θα τον γδύσεις τον άνθρωπο και θα του πάρεις τη μπλούζα του φτωχού Φιλιππινέζου;». Μου λέει «τη φαντάζεσαι αυτή τη μπλούζα με γοβάρα από κάτω πόσο ωραία θα είναι;». Και πηγαίνει παιδιά στον Φιλιππινέζο γαζέλα και εκείνος την κοιτάζει αποσβολωμένος . Τι του είπε στο αυτό δεν ξέρω και κάνει ο Φιλιππινέζος μία «χράου» και βγάζει την μπλούζα και τη φορά η Νατάσα επί τόπου», ανέφερε η Μαντώ Γαστεράτου.

Δείτε το βίντεο.