Από τη Μαρία Παπαϊωάννου

Εν όψει Χριστουγέννων η Νάντια Μπουλέ  εκμυστηρεύεται στο PEOPLE τις ομορφότερες αλλά και τις πιο μοναχικές εορταστικές μέρες, που έχει βιώσει μέχρι στιγμής στη ζωή της. Η όμορφη ηθοποιός φροντίζει σε κάθε ευκαιρία να ταξιδεύει. Αγαπάει να συναναστρέφεται με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας και να επισκέπτεται νέα μέρη. Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, λοιπόν τα πέρασε στη Γαλλία, ενώ στην Αθήνα, πριν χρόνια, αποχαιρέτησε το 2018 με έναν «μίζερο» τρόπο.

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά τόσο τα καλύτερα όσο και τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου. Μια από τις πιο όμορφες εορταστικές στιγμές που έχω ζήσει ήταν όταν πήγα στο Παρίσι με τον τότε σύντροφό μου. Ήταν τόσο ωραία στολισμένη η πόλη, υπέροχοι οι πάγκοι με τα φαγητά και τα κρασιά στο δρόμο. Το κλίμα που επικρατούσε σε αυτό το μαγικό μέρος σε έκανε να ξεχνάς το κρύο. Όσον αφορά τα χειρότερα Χριστούγεννα, ήταν πριν από πολλά χρόνια… Για κάποιο λόγο γιόρτασα μόνη μου στην Αθήνα. Βρισκόμουν στο σπίτι μου σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Οι περισσότεροι δικοί μου άνθρωποι ήταν ταξίδι ή περνούσαν τη μέρα τους έξω, σε εορταστικές εκδηλώσεις. Ο καλύτερός μου φίλος λοιπόν έφαγε με την οικογένειά του και μετά ήρθε να με βρει στο σπίτι για να με βγάλει από τη μιζέρια που βίωνα. Ανήμερα των Χριστουγέννων σε άσχημη κατάσταση να βλέπω απλά τηλεόραση. Δεν ήταν ωραία!», εξομολογείται.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.