Η Νάντια Μπουλέ με την ομάδα της οργάνωσε το πρώτο διήμερο ευ ζην στη Βόρεια Εύβοια, το Well B Retreat από τα Β by Nadia Boule, με σκοπό να μυήσει τους καλεσμένους της στον υγιεινό τρόπο ζωής. Συγκεκριμένα, στις 18-20 Ιουνίου δεκατέσσερις άνθρωποι από τον κόσμο της showbiz βρέθηκαν στο Thalatta Seaside της Brain Hotel, και καλέστηκαν να ζήσουν μέσα στη φύση και να θυμηθούν πως πρέπει να φροντίζουν τον εαυτό τους εκ των έσω.

«Οι καλεσμένοι μας είχαν την ευκαιρία να κάνουν sunset yoga, mountain bike, beach massage, pic nic και να παρακολουθήσουν θερινό σινεμά που στήθηκε για αυτούς στην παραλία του ξενοδοχείου. Φυσικά το μενού του διημέρου ήταν βιολογικό και προετοιμάστηκε από τον chef με προϊόντα της σειράς B by Nadia Boule», ανέφερε η Νάντια Μπουλέ.

Τα ελληνικά βιολογικά προϊόντα B by Nadia Boule περιλαμβάνουν μια βρώσιμη και μια καλλυντική σειρά. Προϊόντα όπως βιολογικό ελαιόλαδο, ελιές, μαρμελάδες, αλάτια, σοκολάτες αλλά και φυτικά κεριά, λάδι σώματος με βιολογικό αιθέριο έλαιο λεβάντας και αρωματικά μαξιλαράκια λεβάντας είναι κάποια από αυτά, ενώ ολόκληρη η σειρά υπάρχει στο wellb.gr.

Οι καλεσμένοι έκαναν μαθήματα sunset yoga με την Έφη Δήμα ενώ τα hashtags που χρησιμοποιήθηκαν στο event το #organicisalifestyle και το #yourstob είχαν σκοπό να υπενθυμίσουν πόσο πρέπει να νοιαζόμαστε τον εαυτό μας υπενθυμίζοντας την ανάγκη για συνολική φροντίδα του εαυτού μας και σεβασμού στο σώμα και τις ανάγκες του.

Στο διήμερο wellness event παρευρέθηκαν οι Μέμος Μπεγνής, Ευγενία Σαμαρά, Γιάννης Ποιμενίδης, Σπύρος Σαμοϊλης, Δημήτρης Μηλιόγλου, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, Έλενα Γαλύφα, Κρυσταλλία, Angelica Dusk, Ιωάννα Σαμαρά, Βάσω Βαγιότα, Έφη Δήμα, Νεφέλη Γεωργαλά, Τίνα Μηχαηλίδου

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το πρώτο Well B Retreat από τα Β by Nadia Boule