Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε σήμερα η Έλλη Γελεβεσάκη. Η παίκτρια του «My Style Rocks» λίγο πριν κριθεί από τις συμπαίκτριές της και τους κριτές απευθύνθηκε στους τηλεθεατές και ζήτησε μια «χάρη». Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Μανίκα με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα γιο ανέφερε πως κάποιες φορές έχει δεχτεί κακεντρεχή σχόλια που αφορούν την οικογένειά της.

Η Έλλη Γελεβεσάκη θέλησε να ξεκαθαρίσει πως τα concepts που επιλέγουν είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα ή με την προσωπική ζωή των κοριτσιών. «Θέλω να διευκρινίσω ότι τα concept που κάνουμε εδώ πέρα είναι φανταστικά, δηλαδή, τουλάχιστον εγώ, ψάχνω να βρω τι θα κάνω, δεν ισχύουν στην προσωπική μας ζωή. Τα concept τα παίρνουμε από τυχαία κλήρωση και καλούμαστε με τη φαντασία μας να τα κάνουμε όσο πιο ωραία γίνεται. Όταν λοιπόν ο κόσμος μπαίνει και τα σχολιάζει αυτά, θα πρέπει να ξέρει ότι τα concept αυτά είναι από τυχαία κλήρωση και επειδή εγώ έχω ένα παιδί κι εγώ εκτίθεμαι σαν Έλλη, τα σχόλια να μην αφορούν ούτε τις οικογένειες ούτε τα παιδιά μας. Κάθε μαμά δουλεύει και αφήνει κάπου το παιδί της. Έτσι αντίστοιχα κι εμάς αυτή τη στιγμή αυτή είναι η δουλειά μας και τα παιδιά μας δεν έχουν καμία σχέση με αυτό να τα σχολιάζουν. Ευχαριστώ….», δήλωσε.

Όταν η Έλλη βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή το λόγο πήρε ο Στέλιος Κουδουνάρης ο οποίος πριν την κρίνει θέλησε να της δώσει μια συμβουλή. «Καλά μην κλάψεις…. Έλλη να ξέρεις ότι από τη στιγμή που βγαίνεις στην τηλεόραση ο κάθε άνθρωπος που σε βλέπει έχει δικαίωμα να πει το «μακρύ του και το κοντό του». Πρέπει να βγεις έξω από αυτό. Μη το αφήνεις να σε στεναχωρεί και να σε παίρνει από κάτω», της είπε ο σχεδιαστής προσπαθώντας να την ηρεμήσει.

Τι απάντησε η παίκτρια;

Δείτε το απόσπασμα