Ένταση είχε το χθεσινοβραδινό καθιερωμένο θεματικό Gala του My Style Rocks. Με concept την Αρχαία Ελλάδα, οι 11 διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να κερδίσουν τους κριτές επιστρατεύοντας τη φαντασία και την ευρηματικότητά τους.

Guest κριτής ήταν η παίκτρια του περσινού My Style Rocks, η Ιωάννα Τούνη. Με μία εκρηκτική είσοδο στο πλατό, δεν δίστασε να μπει και εκείνη στο concept της βραδιάς υποδυόμενη τη Γοργόνα του Μέγα Αλέξανδρου.

Οι κανονικοί κριτές, δηλαδή ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Mπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος βαθμολόγησαν τις αρχαιοελληνικές εμφανίσεις των κοριτσιών που είχαν ντυθεί Μέδουσα, Περσεφόνη, Δανάη, Ήρα, Αφροδίτη, Αμαζόνα, Κίρκη,Αθηνά, Άρτεμις, Ωραία Ελένη και Εστία. Νικήτρια της βραδιάς στέφθηκε και πάλι η Έφη που κέρδισε την επιταγή των 2.500 ευρώ.

Υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Tάμτα, η Τζέιλα και η Χριστίνα, ενώ δεν έλειψε και το ξέσπασμα της κριτικής επιτροπής όταν είδε πως τα κορίτσια αντί να »σώσουν» την Χριστίνα, έδωσαν τη θετική τους ψήφο στην Τάμτα, θεωρώντας την κίνηση αυτή σκέψη στρατηγικής και αδικία. Τελικά, ζήτησαν από τις κοπέλες να αρχίσουν να δίνουν αντικειμενικές ψήφους.

Τελικά η επιτροπή επέλεξε να συνεχίσει στο παιχνίδι η Χριστίνα και έτσι αποχώρησε η Τζέιλα.