Πολύ drama είχε η εβδομάδα που μας πέρασε για το show του ΣΚΑΙ, My style rocks. Είδαμε πολλούς καβγάδες, διαφωνίες, ένταση, παράπονα ακόμη και κλάματα για τις βαθμολογίες και τις κριτικές, ενώ δεν θα ξεχάσουμε και το πρωτοφανές ξέσπασμα της Αμάντας στον Στέλιο Κουδουνάρη.

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη θεματικό gala, το οποίο ακολούθησε και η εβδομαδιαία αποχώρηση. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν πολύ λαμπερή, φορώντας ένα μαύρο maxi φόρεμα και συνοδεύοντας τις…νύφες παίκτριες στο πλατό. Κριτής-guest ήταν η εκκεντρική Σάσα Σταμάτη, που φόρεσε επίσης λευκά, προσαρμοσμένη στο concept της βραδιάς. Το μουσικό κομμάτι ανέλαβε η ειδήμων του είδους Στέλλα Κονιτοπούλου με την ορχήστρα της, η οποία τραγούδησε παραδοσιακά νησιώτικα τραγούδια.

Όσον αφορά τους..νικητές και ηττημένους της εβδομάδας, την επιταγή των 2.500 ευρώ κέρδισε η Έφη Αναστασοπούλου, ενώ υποψήφιες για αποχώρηση ήταν η Τάνια, η Τάμτα και η Αμάντα.

Οι διαγωνιζόμενες αποφάσισαν να «σώσουν» την Τάμτα, δίνοντάς της την ψήφο τους.  Έτσι, εκείνη που δεν θα ξαναδούμε στο πλατό του My Style Rocks είναι η Τάνια.