Πρεμιέρα θα κάνει τη Δευτέρα 13/01 ο τρίτος κύκλος του My Style Rocks που θα παρουσιάσει η Κατερίνα Στικούδη ενώ στις θέσεις της κριτικής επιτροπής θα δούμε την Έλενα Χριστοπούλου, τον Λάκη Γαβαλά και τον Στέλιο Κουδουνάρη.

My Style Rocks: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στο show μόδας

Μάλιστα, μια από τις 11 παίκτριες στο παιχνίδι μόδας είναι και η εγγονή του Άκη Τζοχατζόπουλου, η οποία μίλησε στο περιοδικό Secret και τη Σάσσα Σταμάτη για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι αλλά  και για τον παππού της λέγοντας τα εξής:

«Αισθάνομαι ωραία για τη συμμετοχή μου στο My Style Rocks και περίεργα για αυτά που λένε για τον παππού μου. Έκανε κάποια σχόλια ο Λάκης Γαβαλάς που δεν μου άρεσαν». Εγώ αυτήν τη στιγμή κάνω νέο ξεκίνημα και προσπαθώ αρκετό καιρό να δουλέψω στον χώρο της μόδας για να επιβιώσω. Θεωρώ ότι το να αναφέρονται στον παππού μου είναι χτύπημα κάτω από τη μέση και δεν έχει καμία σχέση η συμμετοχή μου στο My Style Rocks. Στο πλευρό μου είναι πάντα η μητέρα μου, η φωτογράφος Μαρία Μαρκέζη, η οποία με στηρίζει σε κάθε βήμα, είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό. Αλλά και σε όλες τις αποφάσεις μου είναι στο πλευρό μου», και συνεχίζει, λέγοντας: «Θέλω μέσα από τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι αυτό να αποδείξω ότι έχω το δικό μου, ξεχωριστό στυλ και, γιατί όχι, επειδή βάζω πάντα ψηλούς στόχους, να κερδίσω».