Τα γυρίσματα του The Music School, του νέου παιδικού show φωνής που αναμένεται να κλέψει την παράσταση στο Mega έχουν ξεκινήσει και, όπως είναι γνωστό, στο «τιμόνι» της παρουσίασης θα βρίσκεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου και στην κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους Γιώργο Θεοφάνους, Demy, Ευρυδίκη και Βαγγέλη Γερμανό.

Ο στόχος της εκπομπής είναι να διδαχτούν 16 ταλαντούχα παιδιά την ιστορία της μουσικής και να παρακολουθούμε την εξέλιξή τους μετά από μια σειρά μαθημάτων από καταξιωμένους και σημαντικούς δασκάλους (πρότυπα στην ελληνική μουσική βιομηχανία)

16 παιδιά με ταλέντο στο τραγούδι προκρίνονται έπειτα από auditions να μπουν στην μουσική ακαδημία του The Music School. Οι 4 επώνυμοι κριτές από τον χώρο της μουσικής, είναι ταυτόχρονα και δάσκαλοι των παιδιών.

Σε κάθε επεισόδιο τα παιδιά παρουσιάζουν ένα τραγούδι που έχουν προετοιμάσει και βλέπουμε αποσπάσματα από τις στιγμές της διδασκαλίας τους μέσα στην εβδομάδα. Στη συνέχεια αξιολογούνται αλλά μόνο θετικά: στην κλίμακα Καλός, Πολύ καλός και Άριστος.

Στο τέλος της βραδιάς ένα παιδί κερδίζει τον τίτλο του καλύτερου της βραδιάς και ερμηνεύει ένα ντουέτο με τον δάσκαλό του.

Μετά από συγκεκριμένο αριθμό παραστάσεων, φτάνουμε στους ημιτελικούς από τους οποίους θα προκριθούν 6 παιδιά. Στον μεγάλο τελικό εμφανίζονται και τα 16 παιδιά.

Όμως στον τελικό τα 6 παιδιά των ημιτελικών, θα διαγωνιστούν μεταξύ τους, για να προκύψει ανάμεσά τους ένας νικητήςπου θα κερδίσει μία υποτροφία σε μία έγκριτη σχολή μουσικής.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμα:

The Music School: Δείτε όλα όσα γίνονται στα γυρίσματα της εκπομπής

The Music School: Δείτε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ποια η γνώμη της για τους τέσσερις δασκάλους του «Music School»;

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store