Η Miley Cyrus τραγούδησε το νέο της τραγούδι “Slide Away” στα χθεσινά MTV VMA’s και οι περισσότεροι πιστεύουν πως η τραγουδίστρια «πέταξε» ξεκάθαρο υπονοούμενο στον πρώην της Liam Hemsworth αλλάζοντας έναν στίχο του τραγουδιού, όχι μία αλλά δύο φορές.

Liam Hemsworth: Ένας ώμος για να κλάψει – Η γυναίκα που τον παρηγορεί μετά τον χωρισμό του από τη Miley Cyrus

Ο τρόπος που το έκανε η Miley ήταν απόλυτα διακριτικός και μόνο όσοι γνωρίζουν καλά τους στίχους κατάφεραν να προσέξουν και να παρατηρήσουν τη διαφορά. Προς το τέλος του τραγουδιού οι στίχοι λένε «You’ re right, we’re grown now» (Έχεις δίκιο, έχουμε ωριμάσει πλέον), στο live της όμως στα VMA’s η Cyrus επανέλαβε και δεύτερη φορά τους στίχους με μία μικρή αλλαγή «You’re right, I’m grown now» (Έχεις δίκιο, έχω ωριμάσει πλέον). Σίγουρα η αλλαγή είναι διακριτική όμως με αυτό τον τρόπο το τραγούδι αφορά λιγότερο εκείνη και τον Liam και περισσότερο εκείνη.

H Madonna στηρίζει Miley Cyrus! «Είσαι γυναίκα που ζει τη ζωή της!»

Κάτι που σχολιάστηκε εντόνως ήταν και το ότι η «πέτρα του σκανδάλου», σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η Kaitlynn Carter, ήταν μαζί της τόσο στις πρόβες όσο και την ημέρα των βραβείων, φουντώνοντας έτσι τις φήμες που θέλουν τις δύο γυναίκες να είναι κάτι παραπάνω από φίλες.