Κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος που έχουν πάρει μεγάλη δημοσιότητα, ίσως έχουν περάσει την εικόνα πως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι το «εύκολο θύμα» και σε συνδυασμό με το γεγονός πως κάποιοι δε μπορούν να δεχτούν ότι δεν είναι πια το κοριτσάκι των 20 ετών, αλλά μια γυναίκα που φυσιολογικά μεγαλώνει και αλλάζει, οδηγούν αρκετές φορές σε πολύ άσχημα σχόλια στα social media. Μια βόλτα από το Instagram της είναι αρκετή για να καταλάβετε.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς όμως είναι κι αυτή άνθρωπος και ίσως ευάλωτη, ακριβώς για κάποιες δύσκολες περιόδους που έχει περάσει στο παρελθόν. Κι έτσι να μην ήταν πάντως, δεν δικαιολογείται να υφίσταται bullying.

Γι΄αυτό αποφάσισε να αναρτήσει ένα βίντεο, όπου εύχεται καλές γιορτές και δείχνει το στολισμένο της σπίτι, αλλά στον σχολιασμό του βίντεο εστίασε στην ανάγκη να μη γίνονται κακοπροαίρετα σχόλια, ιδίως όταν αυτά γίνονται στις αναρτήσεις της κι όχι σε κάποιες άλλες σελίδες που πιθανότατα δεν θα τα δει, άρα δεν θα γίνει αποδέκτης του αρνητισμού.

«Καλές γιορτές σε όλους. Προσπαθώ να τα μοιράζομαι όλα με εσάς, αλλά μου είναι δύσκολο το να το θέλω, γιατί οι άνθρωποι λένε τα πιο κακόβουλα πράγματα. Αν δε σας αρέσει μια ανάρτηση, κρατήστε το για τον εαυτό σας και μην ακολουθείτε αυτό το άτομο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπερβαίνετε τα όρια με κακίες και να κάνετε bullying σε ανθρώπους. Μείνετε χαρούμενοι κι ευγενικοί αυτές τις γιορτές και ο Θεός να σας ευλογεί».