Στις 11 Φεβρουαρίου του 2012 η Γουίτνεϊ Χιούστον βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Καλιφόρνια. Στις 26 Ιουλίου του 2015 η κόρη της Μπόμπι Κριστίνα πέθανε στο σπίτι της στο Ντούλουθ της Τζόρτζια. Τώρα, ανήμερα Πρωτοχρονιάς για την ακρίβεια, το μονοπάτι του θανάτου ακολούθησε ο τελευταίος σύντροφός της εν ζωή, ο Νικ Γκόρντον.

Όπως επιβεβαίωσε ο αδερφός του στο αμερικάνικο People, ο Γκόρντον πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών την Πρωτοχρονιά στο σπίτι του στη Φλόριντα σε ηλικία 30 ετών. Ο Γκόρντον φαίνεται πως δεν μπόρεσε να αντέξει την απώλεια της Μπράουν, αφού από το 2015 και μετά ξανακύλησε στον εθισμό του με τα ναρκωτικά. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του, προσπαθούσε για χρόνια να απεξαρτηθεί και να ζήσει μια υγιή ζωή, όμως δεν το κατάφερε ποτέ, με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη.

Ο Τζούνιορ Γουόκερ, ο αδερφός του, έγραψε ένα σπαρακτικό μήνυμα στο Facebook. «Γιατί έπρεπε να χάσω τον αδερφό μου την πρώτη μέρα του χρόνου; Το μόνο που θέλω είναι να κλαίω. Σε αγαπώ αδερφέ μου. Είμαι ευγνώμων που είχα μια τελευταία στιγμή μαζί σου στο κρεβάτι, πριν πεθάνεις. Πιστεύω ότι άκουσες όσα είπα. Να μας προσέχεις από κει ψηλά εμένα και τα ανίψια σου».

I love you so much big brother I hope you heard me talking to you at your bedside you are with me and I can feel it I…

Geplaatst door Junior Walker op Woensdag 1 januari 2020