Αν κάτι γνωρίζει καλά η Μπλέικ Λάιβλι είναι να σοκάρει τους ακόλουθους της στα social media.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που έσβηνε τα πάντα από το Instagram της, όμως, όταν το έκανε ξανά, μέσα σ’ ένα βράδυ, 25 εκ. followers πίστευαν για ώρα ότι ο λογαριασμός της ηθοποιού είχε χακαριστεί ή τελοσπάντων κάτι κακό είχε συμβεί.

Για την ακρίβεια, η Λάιβλι έσβησε τα πάντα από το επίσημο προφίλ της εκτός από ένα βίντεο – απόσπασμα από τη νέα ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Τζουντ Λο.

Εννοείται ότι όλο αυτό δεν έγινε τυχαία, αλλά ήταν ένα επικοινωνιακό τρικ από την πλευρά της ηθοποιού για την προώθηση της νέας ταινία «Rhythm Section» που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στους κινηματογράφους.

Ναι, αλλά γιατί να σβήσει τα πάντα, πέρα από το γεγονός ότι το συνηθίζει; Γιατί η κίνησή της αυτή είναι μια ευθεία αναφορά στο σενάριο της ταινίας, στην οποία υποδύεται μία γυναίκα που εξαφανίζει όλα της τα ίχνη, προκειμένου να εκδικηθεί όσους ευθύνονται για το νθάνατο των γονιών της.

Και μπορεί το κόλπο να έπιασε και πάλι, όμως το ίδιο είχε κάνει και πριν από λίγους μήνες -επαναφέροντας μετά όλες τις αναρτήσεις της- και την επόμενη φορά απλώς θα χρειαστεί ένα νέο τρικ για να επικονωνήσει τη νέα κινηματογραφική της δουλειά…