Ο Βενσάν Κασέλ και η Μόνικα Μπελούτσι ήταν ένα από τα γοητευτικότερα και πιο όμορφα ζευγάρια που όλοι πίστευαν πως είναι απόλυτα ταιριαστοί όμως μετά από 14 χρόνια έγγαμου βίου και μετά από 2 παιδιά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Τόσο ο Κασέλ όσο και η Μπελούτσι έχουν προχωρήσει με τις ζωές τους κάνοντας νέες σχέσεις, διατηρώντας όμως παράλληλα μία αρκετά καλή μεταξύ τους σχέση όπως και φάνηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας όπου παρουσίασαν μαζί μία νέα version της ταινίας που συμπρωταγωνιστούσαν «Μη Αναστρέψιμος».

Ο Κασέλ έγινε για τρίτη φορά πατέρας από τη σύζυγο του Tina Kunakey τον Απρίλιο και ενώ μπορεί πλέον να μένει μόνιμα στον Αμαζόνιο με τη νέα του οικογένεια, δεν ξεχνάει ποτέ τις δύο κόρες, Deva και Leonie, που απέκτησε με την Ιταλίδα ηθοποιό.

View this post on Instagram

Happiest man alive ❤️ #WWbackstage

A post shared by Vincent Cassel (@vincentcassel) on

Εχθές (12/9) η μεγάλη του κόρη, Deva Cassel, έγινε 15 χρονών και ο ηθοποιός θέλησε να της ευχηθεί δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της που συνοδευόταν από μία πολύ τρυφερή λεζάντα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Η αγάπη μου, η γλύκα μου, η σπουδαία μου, η Λιθουανή μου, η Ρωμαία μου, η παριζιάνα μου, η κόρη μου, η κόρη μου, η Deva μου. Χρόνια πολλά αγαπημένη αγάπη μου. Σε αγαπώ περισσότερο από το οτιδήποτε»

Δείτε την παρακάτω: