Μια σημαντική αλλαγή στη ζωή της αποφάσισε να κάνει η Μπάγια Αντωνοπούλου και αυτός είναι ο λόγος που δεν θα μπορέσει να βρεθεί σε κάποιο νησί για να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η γνωστή δημοσιογράφος που τους τελευταίους μήνες ανήκει στο δυναμικό της ενημερωτικής εκπομπής «Ακραία Φαινόμενα» που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ  αποφάσισε να μετακομίσει.

Την απόφασή της μάλιστα έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα η Μπάγια Αντωνοπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις περσινές τις διακοπές και έγραψε: «Φωτογραφία διακοπών.

Από πέρυσι γιατί φέτος δεν προβλέπεται… Φέτος το ταξίδι μου είναι αλλαγή σπιτιού… μετακόμιση σε μια νέα ζωή και όσοι το έχετε κάνει ξέρετε.. καλοκαίρι στην Αθήνα λοιπόν, ανάμεσα σε κούτες και έπιπλα να πηγαινοέρχονται, αγκαλιά με χαμόγελα και όνειρα για το μέλλον…».

Δείτε την ανάρτησή της

View this post on Instagram

Φωτογραφία διακοπών🐬 Από πέρυσι 🤣 γιατί φέτος δεν προβλέπεται.. Φέτος το ταξίδι μου είναι αλλαγή σπιτιού..μετακόμιση σε μια νέα ζωή και όσοι το έχετε κάνει ξέρετε..καλοκαίρι στην Αθήνα λοιπόν, ανάμεσα σε κούτες και έπιπλα να πηγαινοέρχονται, αγκαλιά με χαμόγελα και όνειρα για το μέλλον.. #holidays#not #change #newhome #newlife #happiness

A post shared by 𝘽𝙖𝙮𝙖 𝘼𝙣𝙩𝙤𝙣𝙤𝙥𝙤𝙪𝙡𝙤𝙪 👑 (@bayaant) on