«Επιτέλους συμφιλιώθηκα με το φαγητό», αναφέρει χαρακτηριστικά για αυτό που κατόρθωσε. Πρόκειται για ένα σημαντικό επίτευγμα για μία από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες σε παγκόσμια κλίμακα, καθώς μέσα σε 17 μήνες κατάφερε να αδυνατίσει κατά 19 ολόκληρα κιλά!

Μιλάμε φυσικά για μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές προσωπικότητες, την Oprah Winfrey. Η παρουσιάστρια που έχει μία από τις σημαντικότερες καριέρες στις ΗΠΑ και παγκόσμια, έχει περάσει από πολλά στάδια στη μακρόχρονη καριέρα της σε ό,τι έχει να κάνει με το βάρος της. Είναι ίσως η μόνη μάχη που δεν είχε καταφέρει να κατακτήσει πλήρως.

Δίνοντας αποκλειστική συνέντευξη στο People, μίλησε για τον τρόπο που κατάφερε να αδυνατίσει τόσο θεαματικά. Το 2015 ήταν αποφασισμένη να ξεκινήσει δίαιτα όμως ένας τραυματισμός στον αστράγαλο της στέρησε τις ελπίδες, ρίχνοντάς την και ψυχολογικά.

oprah-winfrey-cover

«Έτρωγα πολύ και δεν κινούμουν. Είχα μία ακόμη περιπέτεια με το βάρος μου», εξομολογείται για το δύσκολο διάστημα που είχε στο περιοδικό. Αυτό που άλλαξε τα πάντα όμως ήταν ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε από τους Weight Watchers. Πρόκειται για έναν οργανισμό με βάση την Αμερική, που ασχολείται με παροχή προϊόντων αλλά και υπηρεσιών για αδυνάτισμα.

Τη μία μέρα της πρότειναν μία συμφωνία για να προμοτάρει την εταιρεία την οποία και απέρριψε. Η Oprah Winfrey διαπραγματεύτηκε, ζητώντας να αγοράσει το 10% της εταιρείας! Πλέον 17 μήνες μετά η 62χρονη παρουσιάστρια έχει χάσει ακριβώς 19.2 κιλά.

«Ήταν η ευκολότερη μέθοδος που έχω ακολουθήσει ποτέ μου. Ποτέ δεν έχω στερηθεί το παραμικρό από τα γεύματά μου», επισημαίνει. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της διατροφής όπως αποκαλύπτει έφαγε ψωμί αλλά και πατατάκια!

Το πιο σημαντικό όμως που τονίζει και η ίδια είναι πως πλέον τρώει πιο υγιεινά και κατάφερε να «συμφιλιωθεί» με το φαγητό.

Χίλια μπράβο!