Το 7ο live του «Dancing with The Stars» έρχεται με πολλές εκπλήξεις. Αυτή την Κυριακή, guest κριτής στο show χορού θα είναι η παρουσιάστρια του Πάμε Πακέτο, Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η παρουσιάστρια αγαπά πολύ το χορό (έχει κάνει guest εμφάνιση στο DWTS, το 2014), είναι αθλητική, έχει άποψη και δε φοβάται να την εκφράσει. Εκτός από την κριτική της, ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η συνύπαρξή της με τον Γιώργο Λιάγκα. Οι δυο τους κατά το παρελθόν έχουν έρθει σε αντιπαράθεση, μέσω δηλώσεων, και αυτή την Κυριακή όχι μόνο θα έχουν τον ίδιο ρόλο αλλά θα κάθονται και σε διπλανές θέσεις.

Στο 7ο live, θα έχουμε ακόμα μια έκπληξη και μια νέα προσθήκη. Εκτός από guest κριτή θα υπάρξει και μια guest εμφάνιση. Η ηθοποιός, Σοφίνα Λαζαράκη, θα χορέψει στο παρκέ του DWTS, χωρίς όμως να διαγωνιστεί.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, όμως, στο show χορού θα έχουμε ακόμα μια προσθήκη. Από την Παρασκευή 9 Μαρτίου θα καλωσορίσουμε στα live τη δημοφιλή dj, Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Να υπενθυμίσουμε πως αυτή την εβδομάδα, η Μάγκυ θα χορέψει αλλά θα έχει ασυλία.