Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι ένας από τους παίκτες του Survivor που σε κάθε επεισόδιο το κοινό που τον στηρίζει αυξάνεται. Το μοντέλο, αν και ξεκίνησε να διαγωνίζεται στην ομάδα των «Διασήμων» εδώ και κάποιες μέρες ανήκει στους «Μαχητές» μετά από ψηφοφορία που έγινε.

Ο Στέλιος Νιάκαρης, το μοντέλο που έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας επαγγελματικά και με αξιοζήλευτες συνεργασίες, είναι ο κολλητός του Γιάννη. Το peoplegreece.com επικοινώνησε με τον Στέλιο και του ζητήσαμε να μας κάνει κάποιες δηλώσεις σχετικά με τον φίλο του και την πορεία του στο παιχνίδι επιβίωσης. Αρχικά του ζητήσαμε να μας αποκαλύψει τι σκέψεις έκανε ο Γιάννης πριν μπει στο Survivor και τι τον έκανε να πει το ναι, με τον ίδιο να απαντάει: «Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τις σκέψεις του Γιάννη για μια τέτοια απόφαση ! Όταν μου ανακοινώσε ότι του έγινε πρόταση η απάντηση μου ήταν φυσικά θετική! Ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί την δεδομένη στιγμή»!

Ο Στέλιος μιλώντας μας για την πορεία του Σπαλιάρα στο παιχνίδι, μας τόνισε: «Στο παιχνίδι γενικά όπως το περίμενα. Η πορεία του για εμένα είναι λαμπρή διότι κατάφερε να κάνει τον κόσμο να δει τον πραγματικό Γιάννη και όχι μόνο τον Σπαλιάρα»!

Good Luck my Brotha ?? #survivor2017 #survive

A post shared by Stelios Niakaris (@steliosniakaris) on

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε αν θεωρεί λανθασμένη την επιλογή των «Διασήμων» να τον στείλουν στην αντίπαλη ομάδα. «Λανθασμένη ως προς την κατάληξη δεν ήταν γιατί βλέπω τον Γιάννη σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση απ’ ότι όταν ήταν με τους τάχα διάσημους ! Οι λόγοι όμως που ώθησαν τους «διάσημους» να στείλουν τον Γιάννη στους «Μαχητές» είναι πραγματικά αστείοι! Ο Γιάννης είναι δύσκολος χαρακτήρας, αλλά προς θεού δεν έχει καμία σχέση με αυτό που παρουσιάζει παραέξω η πρώην ομάδα του.», απάντησε.

Όταν του αναφέραμε ότι ο κόσμος στα social media υποστηρίζει ότι οι «Διάσημοι» τον πρόδωσαν, ο Στέλιος μας είπε: «Δεν ήταν ποτέ ομάδα του και το γνώριζε και ο ίδιος αυτό είμαι σίγουρος! Ο μόνος λόγος που η ομάδα πηρέ το όνομα «Διάσημοι» και ο κόσμος το έχαψε ήταν λόγο της παρουσίας του Γιάννη στην ομάδα αυτή! Δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα άτομα»!

Εννοείται ότι ο Στέλιος παρακολουθεί το παιχνίδι και μάλιστα πολλές φορές το σχολιάζει μέσω των social media. Στην ερώτηση που του κάναμε για τον αν έχει καταλάβει ποια είναι η κλίκα ανάμεσα στους «Διάσημους» μας απάντησε: «Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι η οποιαδήποτε τάχα φιλιά μέσα στην ομάδα αυτή, καταλήγει σε τσακωμό και απέχθεια μεταξύ τους μέχρι να φτάσουν στο σημείο να παλεύει ο καθένας για τον εαυτό του! Κάνεις δεν έχει μπέσα εκτός από  τον Αγγελόπουλο που είναι πέρα από νικητής στα αγωνίσματα νικητής για το κοινό! Εξάλλου το κοινό επιλεγεί»!

Φυσικά, η επόμενη ερώτηση αφορούσε τον Στέλιο Χανταμπάκη και την συμπεριφορά του απέναντι στον Γιάννη. Να σας αναφέρουμε ότι ο Χανταμπάκης είναι γνωστός και των δύο. «Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι γνωστός και των δυο μας όπως προανέφερες! Ποτέ δεν ήταν πραγματικός φίλος του Γιάννη και αν τον ξέρει 15 χρόνια πρέπει να ξαναπάει σχολειό να μάθει αριθμητική! Έχω θορυβηθεί με την συμπεριφορά του Χανταμπάκη γιατί ποτέ δεν έδειξε τέτοιο πρόσωπο σε εμάς! Δεν είναι άτομο που κατηγορεί γενικά τον άλλον, οπότε πολύ πιθανόν να  άδραξε την ευκαιρία στο παιχνίδι για να φανεί ισάξιος του Γιάννη και να ψαρώσει κόσμο! Αλλά ο κόσμος τελικά ήξερε ποιος είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας».

En Route ?

A post shared by Stelios Niakaris (@steliosniakaris) on

Όσο για το αν θα ήθελε να συμμετέχει και ο ίδιος στο παιχνίδι, μας εκμυστηρεύτηκε ότι θα το ήθελε πολύ: «Έχω έτοιμες βαλίτσες από τότε που άρχισε! Περιμένω τηλέφωνο και έφυγα»! Τέλος, ο Στέλιος μας αποκάλυψε ότι ετοιμάζει κάτι δικό του και θα το γνωστοποιήσει σύντομα: «Αυτό το διάστημα ετοιμάζω κάτι δικό μου. Θα μάθετε εν καιρώ τι ακριβώς»!