Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τα ξένα tabloids και μέρα με την ημέρα προκύπτουν όλο και περισσότερα στοιχεία για το διαζύγιο του λαμπερού ζευγαριού.

Ωστόσο στο τελευταίο τεύχος του People, η Amber Heard παραχώρησε νέες φωτογραφίες από παλιότερη επίθεση που είχε δεχτεί από τον σύζυγό της, Johnny Depp. «Έγινε ένα πολύ σφοδρό επεισόδιο τον Δεκέμβριο του 2015,όταν και φοβήθηκα για την ζωή μου».

Όπως θα δείτε στην συνέχεια, από το συγκεκριμένο επεισόδιο μπορούμε να δούμε την Heard με τραύματα στο πρόσωπο, μαυρισμένο μάτι και κομμένο χείλος.

amber heard amber heard2 amber heard3

Η όμορφη ηθοποιός ισχυρίζεται πως δέχθηκε την συγκεκριμένη επίθεση από τον Johnny Depp. Οι αντιπρόσωποι του μάλιστα αρνήθηκαν να σχολιάσουν στο περιοδικό το παραμικρό για τις συγκεκριμένες φωτογραφίες .

Η νομική σύμβουλος του ηθοποιού μάλιστα, Laura Wasser, ανέφερε στο δικαστήριο πως όλο αυτό γίνεται για να εξασφαλίσει η Heard μεγαλύτερη αποζημίωση. Όπως έχουμε ήδη γράψει, το ποσό της διατροφής που διεκδικεί, είναι της τάξης των 50.000 δολαρίων μηνιαίως!