Ο Άγγελος Πυριόχος έχει πλέον εγκαταλείψει τόσο τη showbiz όσο και την Πρωτεύουσα και έχει επιλέξει έναν ηπιότερο τρόπο ζωής στη Ζάκυνθο. Δραστηριοποιούμενος στο τοπικό του Cinema, δεν έχει μετανιώσει στιγμή για την απόφασή του, αφού άλλωστε την πήρε κατόπιν ώριμης σκέψης και όχι αντιδραστικής παρόρμησης. Σήμερα έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στα Αποκαλυπτικά και μοιράστηκε μαζί μας πολλές σκέψεις του.

Μιλώντας για την TV, είπε πως δεν βλέπει πια γιατί «έχει χαλάσει». Όσον αφορά το νέο πολυσυζητημένο concept της Μαρίας Μπακοδήμου Power of Love, εξέφρασε την απορία του με όσους το κράζουν από την στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα απλώς να μην το παρακολουθήσουν. Ακόμη, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα της παρουσιάστριάς του, την οποία και φαίνεται να εκτιμά ιδιαίτερα, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει και πόσο του λείπει ο φίλος της Φώτης Σεργουλόπουλος από την TV. Τέλος, θεωρεί πως άξια συνεχιστής όσων κατάφερε η Ελένη Μενεγάκη είναι αποκλειστικά η Φαίη Σκορδά: «Mόνο η Φαίη Σκορδά είναι ισάξια της Μενεγάκη πλέον».

Όσον αφορά τη νέα του ζωή, εξηγεί: «H τηλεόραση υπήρξε τοξική για μένα. Έχω κάνει λίγους φίλους από τη δουλειά. Στην αρχή, ο κόσμος στη Ζάκυνθο που με έβλεπε να δουλεύω στο σινεμά με κοιτούσε περίεργα. Τώρα πια δεν απασχολεί κανέναν αυτό.» Τέλος, ήταν πολύ συγκινητικός όταν ο λόγος πήγε στον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή: «Δε θα ξεπεράσω ποτέ το θάνατο του πατέρα μου. Του μιλάω ακόμη κάθε μέρα».