Μπορεί στις 30 Σεπτεμβρίου να γίνεται 52 χρονών σε κάθε της φωτογράφιση όμως αφήνει το κοινό με το στόμα ανοιχτό αποδεικνύοντας πως η ηλικία δεν έχει καμία σχέση με την σεξουαλικότητα που εκπέμπει ο κάθε άνθρωπος. Με αφορμή την προώθηση της καινούριας της ταινίας που θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας, «On the Mikey road», η Monica Bellucci φωτογραφήθηκε από τον διάσημο Fred Meylan γυμνή μέσα σε μία πισίνα για το νέο τεύχος του Paris Match.

Ο δημοσιογράφος Dany Jucaud συνάντησε την γνωστή ηθοποιό η οποία του μίλησε μεταξύ άλλων για το πάθος και τον έρωτα.  «Πάντα λένε ότι ο έρωτας σχετίζεται με τη νιότη, λες και μετά από μια συγκεκριμένη ηλικία δεν υπάρχει. Θα γίνω 52 ετών σύντομα και σας λέω ότι αυτό είναι λάθος. Το πάθος δεν φεύγει όσο μεγαλώνουμε. Όταν είσαι νέος έχει να κάνει με τις ορμόνες και την παρόρμηση. Με το χρόνο το σεξ γίνεται πιο πνευματικό ίσως αλλά παραμένει το ίδιο δυνατό. Όταν η σεξουαλικότητα και ο αισθησιασμός συνδυάζονται με την αγάπη, είναι η αποθέωση και είναι υπέροχο. Μου είναι δύσκολο, σήμερα, να με φανταστώ να κάνω έρωτα χωρίς αγάπη», εξομολογείται η Monica Bellucci.

Τις έχουν χρεώσει πολλούς συντρόφους από την στιγμή που χώρισε από τον Vincent Cassel η ίδια όμως κρατάει πολλά στοιχεία κρυφά δίνοντας την αίσθηση του μυστηρίου γύρο από την προσωπική της ζωή: «Η «εικόνα» μου έχει τη ζωή της κι εγώ τη δική μου. Σαν ηθοποιός, ένα μια δημόσια εικόνα, σαν γυναίκα, πρέπει να προστατεύσω τον «μυστικό μου κήπο» και να προστατεύσω εμένα και τα παιδιά μου», δήλωσε.

Δείτε τη φωτογραφία: