Τι κι αν έχει φτάσει τα 52 της; Η Monica Bellucci παραμένει μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της showbiz, που καταφέρνει να μένει διαχρονικά στις αγαπημένες του ανδρικού φύλου.

Το ταμπεραμέντο, η μεσογειακή ομορφιά και οι καμπύλες της αποτελούν χαρακτηριστικά της που δεν μπορεί να συναγωνιστεί εύκολα καμία γυναίκα. Η τελευταία της φωτογράφηση λοιπόν έγινε αντικείμενο συζήτησης καθώς πόζαρε για το εξώφυλλο του Esquire φορώντας ζαρτιέρες και ένα καυτό μαύρο κορμάκι.

bellucci-esquire2 bellucci-esquire

Άξια αναφοράς είναι όμως και όσα δήλωσε πριν λίγες ημέρες στο AFP, σχετικά με την ίδια και την ομορφιά. «Όταν βλέπω την ταινία του Εμίρ Κουστουρίτσα («On the Milky Road») βλέπω ότι έχω ρυτίδες παντού γύρω από τα μάτια. Πριν από δέκα χρόνια δεν τις είχα. Βλέπω το πρόσωπό μου που άλλαξε στην οθόνη», επεσήμανε.

Η Ιταλίδα ηθοποιός δεν είναι διατεθειμένη προς το παρόν να πραγματοποιήσει κάποια πλαστική επέμβαση, χωρίς όμως να το αποκλείει για το μέλλον λέγοντας: «Όταν βλέπω ώριμες γυναίκες που δεν έχουν κάνει επεμβάσεις, δεν λέω στον εαυτό μου ‘αυτή θα έπρεπε να κάνει ένα λίφτινγκ’ αλλά λέω ‘αυτή είναι πολύ ωραία έτσι’. Αλλά, αντίθετα, όταν βλέπω μια γυναίκα που έχει κάνει λίφτινγκ και είναι πολύ όμορφη, λέω ‘αυτή έκανε πολύ καλά. Πρέπει να κάνουμε αυτό μου μας κάνει καλό. Η πλαστική χειρουργική είναι εδώ. Αν μας κάνει χαρούμενους, γιατί να τη στερηθούμε;».