Μπορεί η Monica Bellucci να είναι μία από τις πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη, ωστόσο, είδε την προσωπική της ζωή να διαλύεται, μετά από 20 χρόνια συνύπαρξης και 14 έγγαμου βίου. Σε συνέντευξή της, η Ιταλίδα καλλονή μιλά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και παραδέχεται ότι έχει βρει νέο σύντροφο.

Η αποκάλυψη για την νέα σελίδα στη ζωή της έρχεται από το… εξώφυλλο του περιοδικού, όπου αναφέρεται πως «στα 52 μου χρόνια είμαι μια άλλη γυναίκα. Υπάρχει κάποιος στη ζωή μου»!

Μιλώντας, ωστόσο, για τον χωρισμό της από τον Vincent Cassel, με τον οποίο απέκτησε δύο κόρες, τον Αύγουστο του 2013, η ηθοποιός παραδέχεται ότι πέρασε δύσκολα: «εκείνη τη στιγμή αισθανόμουν εντελώς χαμένη. Ό,τι είχα χτίσει, εκλάπη μέσα σε λίγες στιγμές την επομένη του διαζυγίου. Μετά από μία σχέση είκοσι χρόνων, έπρεπε να ξαναφτιάξω τη ζωή μου».

«Για να είναι γλυκιά η ζωή, για να επιβιώσουμε και για να μην υποφέρουμε, είναι πιθανό να κλείνουμε τα μάτια σε κάποια πράγματα και να βλέπουμε μόνο τα ωραία. Μέχρι την ημέρα που συνειδητοποιούμε ότι είμαστε περιτριγυρισμένοι από άτομα που δεν είναι αναγκαστικά καλά για εμάς», καταλήγει.

mpeloutsi eksofillo